Hvad udskiftning bælte har jeg brug for en Bissell Powerforce poseløse?

January 2

Bissell tilbyder et udvalg af støvsugere, herunder PowerForce poseløse. PowerForce serien omfatter opretstående støvsugere tilgængelig i flere taske og poseløse modeller. Udskiftning bælte passer alle PowerForce poseløse modeller og mange andre Bissell støvsugere. Udskiftning bælte er tilgængelig fra Bissell direkte eller fra almindelige handelsvarer butikker, der sælger Bissell støvsugere.

Bælte

Udskiftning bælte er en del nummer 203-1093, ifølge Bissells hjemmeside. Bæltet passer til en bred vifte af Bissell støvsugere herunder alle PowerForce støvsugere, PowerTrak Cyclon, Momentum, PowerGlide, CleanView og Pet hår viskelæder.

Specifikationer

Bæltet måler 1/2-af-5 1/2 inches og ser mindre end bælte i øjeblikket på en PowerForce poseløse. Bæltet strækkes lidt når det er installeret på vakuum og passer stramt på pensel rulle og motor remskive. Den PowerForce poseløse støvsuger er en stil 10 vakuum. Når du køber bæltet, vil emballage henvise til stil vakuum. To bælter er indeholdt i emballagen.

Udskiftning bælte

Placer vakuum fladt på gulvet med bunden af det opad. Pensel rulle vil være synlige i denne position. Fjerne bundpladen ved at fjerne fire skruer med en Phillips-head skruetrækker. Fjern bundpladen, derefter løfte pensel rulle ud af vakuum. Bælte bliver knyttet til pensel rulle, hvis det ikke er brudt. Fjerne den gamle bælte. Fastgør den ene ende af den nye bælte til den motor remskiven og Pak anden enden af bælte omkring pensel rullen. Bæltet er placeret ca 1 inch i i venstre side af pensel rulle. Sikre bælte på den motor remskiven og bruge din hånd til at trække bælte pensel rulle ind den pensel rulle casing. Saml bundplade ved at skrue de fire skruer ind igen.

Test og vedligeholdelse

Efter ompakke bundpladen, Tænd maskinen og vakuum et område for at sikre, at selen er installeret korrekt. Fordi selen er knyttet til pensel rullen, udføre vedligeholdelse ved at skære væk streng eller andre forhindringer fra pensel rulle og batterihuset. Når bælte og pensel rulle udfører korrekt, vil ikke motoren overanstrengelse og forårsage maskine til at bryde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com