Sådan erstatte Vinyl hegn paneler

September 27

Vinyl privatliv hegn giver et rimeligt prissat hegn løsning til et hjem, og næsten enhver boligejer kan samle de præfabrikerede dele af hegnet med et par værktøjer og ingen særlige færdigheder blot ved at følge anvisningerne. Dog undertiden omgærder paneler eller beskadiget eller tage ekstra vejrlig fra at være i et udsat sted. Når dette sker, kan dette afsnit simpelthen ikke bødet. I stedet, skal det udskiftes med et matchende panel.

Instruktioner

•Tag skruerne sikring panelet fra enten beslaget eller hegnet post og sæt dem til side. Afbryde vinyl panelet og sætte det ud af vejen.

•Lay et niveau lodret ved siden af hegnet stillinger på begge sider af kløften. Hvis du ikke har angivet stillingerne i beton, kunne fjerne panelet have puffede dem ude af trit. Hvis de ikke er plumb, skal du muligvis opgrave stillingen og nulstille den, før du fortsætter.

•Indstil det nye panel ind i hullet, enten ved at justere skinner med beslag på posten eller ved at skubbe panelets jernbane faner i slots på stillingerne.

•Sæt skruerne tilbage i skruehullerne og spænd dem med en skruetrækker.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer et nyt vinyl hegn, prøv at bestille en eller to ekstra paneler og derefter gemme dem til senere brug. At have reservedele på side gør erstatter skadede paneler meget lettere.
  • Det store problem i at erstatte et panel på en vinyl privatliv hegn er at finde et matchende panel, forudsat at du ikke har nogen reservedele. Start med butik eller online forhandler, som du har bestilt den oprindelige hegn kit. Hvis denne model af hegn er ikke længere på lager, kigge efter det hos andre forhandlere. Hvis hegnet model er ikke længere i produktion, derefter henvende sig til classifieds som Craigslist og arkitektoniske bjærgning værfter at finde dine reservedele.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com