Hvordan man beregner dæk pladsen optagelser med vinkler

January 3

Hvordan man beregner dæk pladsen optagelser med vinkler

Pyntede er ofte bygget i rektangler. Dog kan det dække et usædvanligt formede område med ulige vinkler i stedet på retvinklede hjørner. At vide de firkantede optagelser af den pyntede er nødvendigt før build, til at bestemme omfanget af nødvendige materialer og efter bygget, når beregning af volumen af maling og træbeskyttelsesmiddel nødvendige for at beskytte den pyntede. Ved at dividere pyntede i enkle former og beregningen af de firkantede optagelser af hvert særskilt område, kan den samlede firkantede optagelser af pyntede med vinkler bestemmes ved hjælp af kun ligetil matematik.

Instruktioner

•Divide så meget som muligt af det pyntede område i rektangler. Rektangler er let figurer til at måle områder og vil forenkle dine beregninger. For eksempel, hvis hoveddelen af den pyntede er i en L-figur, opdele den i to rektangler; Hvis det er C-formet, opdele den i tre rektangler. Markere disse områder på de pyntede.

•Measure længde og bredde af hver rektangel i inches. Multiplicere længden af bredden for hvert rektangel og optage værdien. Resultatet er areal. For eksempel, kan et område med pyntede dannet omkring en L-figur omfatte to rektangler måler 120 af 72 inches og 108 af 72 inches. Formere 120 af 72 og 108 af 72 for at finde deres arealer i kvadrat inches. Eksempel resultater ville være 8,640 og 7,776 kvadrat inches, henholdsvis.

•Divide det resterende område i højre trekanter. En figur med lige kanter kan inddeles i rektangler og trekanter. Området i en retvinklet trekant er halvdelen af basen ganget med højden.

•Tilføj sammen de enkelte områder af alle rektangler og trekanter. Sammenlagt er arealet af pyntede i kvadrat inches.

For eksempel, et område med pyntede bestående af to rektangler måler 120 af 72 inches og 108 af 72 inches og en trekant måle 36 inches af 48 inches har et areal på 18,144 kvadrat inches--8,640 + 7,776 + (1.728 / 2).

•Divide det samlede areal i kvadrat inches af 144, antallet af kvadrat inches i en firkantet fod. Resultatet er det pyntede område målt i kvadratfod.

For eksempel, en pyntede område på 18,144 kvadrat inches er svarende til 126 kvadratfod--18,144 / 144 = 126.

Tips & advarsler

  • Ved måling af pyntede med vinkler, er det ikke nødvendigt at måle de faktiske vinkler. Gør det ikke tjener noget formål, som vinkler skal konverteres til længderne af siderne, og du kan gøre det direkte med et målebånd.
  • For de fleste byggeprojekter er en god tilnærmelse af området tilstrækkelig. Træ kommer i standard længder og pakningsstørrelser, så målinger skal blive rundet op til det næste hele pakningsstørrelse alligevel.
  • Måling mærker lavet med lys blyant linjer eller hvidt kridt vil vaske både ubehandlede og behandlede træoverflader.
  • Sikre, at uanset hvad du bruger til at markere målinger på de pyntede ikke vil efterlade permanente mærker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com