Fald Stedmoderblomst produktionsproblemer

January 3

Stedmoderblomster har været tilgængelig i hele verden i århundreder. I dag, er de blandt de mest almindelige hårdføre enårige til efteråret plantning. De blomstrer gennem hele vinteren i det sydlige og vestlige dele af USA, men ikke i de koldere områder i nord og Midtvesten. Blomstrer i mange farver, deres blomst størrelser spænder fra 1 til 4 inches. Problemer med faldende produktion opstår når deadheading, gødskning, vanding og skadedyrsbekæmpelse er utilstrækkelig.

Deadheading

Pansies ser utiltrækkende, når de have døde blomster, pjuskede eller mangler kompakthed. Dette er normalt, fordi de ikke har været deadheaded. Deadheading, eller at fjerne brugte eller visne blomster, omstillinger plantens energi fra produktion af frø til bloom skabelse. Skåret af lange, tynde stængler til kompakthed. Deadhead en gang om ugen.

Gødskning

Pansies er tunge næringsstof foderautomater. Utilstrækkelig befrugtende resulterer i glansløse blomst produktion. Når forberedelserne jord seng til plantning stedmoderblomster, bland godt økologisk kompost i jorden. Rutinemæssigt tilføje gødning når stedmoderblomster er i flor. Gartnere på University of North Carolina Wilmington anvende en granuleret gødning hver seks uger med en NPK, der er kvælstof-fosfor-kalium, forholdet mellem 10-30-20. De bruger ikke en langsom frigivelse gødning, fordi det bryder for langsomt i vinter.

Vanding

Manglende eller utilstrækkelig vanding årsager visnen eller endda døende. For sund produktion, tungt vand stedmoderblomster umiddelbart efter plantning for at hjælpe rødderne integrere godt i jorden. Derefter, afhængigt af nedbør og klima, vand en gang om ugen. Altid vand om morgenen og i jorden under bladene. Mulching 2 inches af organisk materiale omkring planten hjælper med at bevare fugten.

Sygdomsbekæmpelse

Sygdomme blomstre når stedmoderblomster der vandes ovenfor blade og blomster. Den våde vækst skaber et miljø, der tiltrækker sygdomme. De mest almindelige sygdomme er root rot, leaf spot og meldug. Gule blade er det første tegn på root rot og planter bliver hæmmet. Bladpletter vise sig som røde, brune eller gule skjolder på bladene. Meldug fremstår som hvid, pulverformige sektioner på blade og stængler. Forebyggelse gennem god havearbejde praksis er den bedste måde at undgå disse sygdomme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com