Hvordan at vokse Ginseng & tjene penge

January 3

Ginseng er en populær urt dyrkes for sine energy-giving egenskaber. Det er almindeligt anvendt i energidrikke samt afrodisiaka. Vilde ginseng har solgt for så meget som $1.000 per pund i år med høj efterspørgsel. Voksende vilde simulerede ginseng kan være en lang proces, men det er ganske indbringende for dem, der har tålmodighed.

Instruktioner

•Plant din ginseng frøene eller rødderne i efteråret (ultimo September til februar er fint) i en lyssky skovklædt område, helst på en lille skråning med rådnet blade på jorden. Bladene vil isolere spirer og befrugte dem. Sprede frøene naturligt eller plante dem i rækker, hvis du foretrækker. Frø og rødder er tilgængelige online via WildGrown.com og via Ginseng-Seed.com for omkring $100 per pund for frø.

•Gentag dette behandle hvert år til mindst fire år. Dette vil sikre, du vil have en afgrøde til høst hvert år uanset vejret, miljø eller gnavere. Tude vil komme ud i foråret og lidt ligner jordbær planter, men løvet vil dø hvert efterår. Rødderne er stadig i live, selv om, og aktiv indtil høstet.

•Harvest det første parti af rødder i det fjerde år (selv om nogle landmænd vente så længe som otte år). Grave rødderne forsigtigt, med en 45-graders vinkel da rødderne ikke vokser lige. Udsætte hele roden og omhyggeligt uddrag sig fra jorden.

•Wash rødderne forsigtigt, men ikke skrub dem. De behøver ikke at være pibende ren, da deres værdi er forstærket med lidt snavs tilbage på dem.

•Sæt rødder på en ren tørring skærmen ud af direkte sollys og lad dem tørre i tre uger (for store rødder). Drej dem hver par dage for at sikre endnu tørring.

•Når du kan fastgøre en rod i halve, de er tørre nok til opbevaring. Placere dem i ren, tør og pest-bevis containere.

•Sell din ginseng på eBay, naturlige fødevarebutikker eller på landmandens markeder. Der er også licenseret ginseng købere, der køber i bulk. Aktuelle priser i 2009 er fra $250 til $500 pr pund. Sørg for at medtage oplysninger til dine kunder om, hvordan du bruger ginseng.

Tips & advarsler

  • Tjekke med din tilstands love vedrørende ginseng vokser, som nogle stater har love om hvornår det kan være plantet og høstet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com