Levested for Schaus Swallowtail Butterfly

January 4

Levested for Schaus Swallowtail Butterfly

Siden 1984, har The truede arter loven beskyttet Schaus swallowtail butterfly på grund af deres svindende befolkning. Sommerfugle eksistens er afhængig af miljø- og næring fundet i tropiske hårdttræ hængekøje skove i Florida Keys. Civilisation har ikke været så venlig at sommerfuglen eller dens levested.

SCHAUS Swallowtail Butterfly

Schaus swallowtail butterfly, opdaget i begyndelsen af sidste århundrede, bærer den mand, der opdagede det, Dr. William Schaus efternavn.

Schaus butterfly er udpræget gult og mørk brun i farven, med ca en fire-tommer vingefang. Deres antenner er den nemmeste måde at skelne mellem hannerne hunnerne, mandlige antenner har gul spids, mens hunnens er helt sort. Voksen Schaus sommerfugle levetid er ca. en måned.

I hængekøje skove, hanner er mere eventyrlystne end hunnerne og forlade sine grænser for at følge stier, der kører sideløbende. Stillehavet grænser Florida Keys, og de vil vove sig ud over havet, så tilbage til skoven. Hunnerne forlade lejlighedsvis skoven hængekøje for at fouragere, men foretrækker at forblive i vante omgivelser.

Habitat

Vækst i de tropiske hårdttræ skove er tykke og tætte og kaldes en lukket kaleche. Toppen af træerne nå ca fyrre fod høj, og danner en baldakin-lignende dækning, som giver mulighed for lidt direkte sollys at nå jorden. Den fugtige skov jorden er dækket med blade og blomsterblade, der falder fra træer og planter vækst.

Skov og Butterfly sameksistere

Ensomhed og relativ sikkerhed af hårdttræ hængekøje skove passer Schaus swallowtail butterfly. Da de flyver, de dodge instinktivt spindelvæv, som ville have fat dem, og de har den generiske træk af at være i stand til at stoppe deres fly og flyve baglæns for at undslippe fugle. I deres korte levetid blomstre voksne. De finde nektar at spise fra planter, der vokser i dette miljø, og torchwood og vilde lindetræer, som de skal have til at overleve, vokse i hængekøje skove. Hunner lægge deres æg på bunden af torchwood træ blade, de skraverede larver spiser disse blade sammen med vilde limeblade fundet i skoven.

Habitat bekymringer

Tilstrømning af mennesker i Florida Keys bragt ødelæggelse til Shaus svalehale sommerfugle habitat. En gang fælles tropisk hårdttræ skovene i det sydlige Florida var jævnet med jorden for at give plads til byerne til at vokse. Nu, med undtagelse af Florida Keys, skovene er væk.Sammen med afskaffelsen af habitat bringer væksten i byerne brugen af pesticider, ankomsten af sommerfugl samlere og biltrafikken, som er lig med road kill. Disse nye mordere, plus naturlige rovdyr og ekstremer i vejret alvorligt formindsket befolkningens Shaus butterfly.Det allerede kæmper for overlevelse, når orkanen Andrew ramt Florida i 1992. Efter stormen forblev kun omkring 70 af sommerfugle i eksistens.

Resumé

Seneste fangenskab avl har øget befolkningens butterfly til omkring 350. Hvis imidlertid tropisk hårdttræ hængekøje skove fortsætter med at forsvinde, sammen med torchwood og vilde lindetræer, Schaus swallowtail butterfly vil sandsynligvis også forsvinde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com