Instruktioner for en Moen 1222

June 8

Instruktioner for en Moen 1222

Badeværelse og karbad vandhaner er nogle af de mange produkter, der byder på Møn. De fleste Moen vandhaner komme med en udskiftelig patron, herunder Moen 1222. Denne patron forenkler hane vedligeholdelse og kan også tjene som en mini filter. Du kan erstatte din Moen 1222 badeværelse eller badekar hane patron dig selv.

Instruktioner

Demontering

•Locate vandforsyning linje til vandhane du vil arbejde på. Dette er ofte under vasken eller badekarret, og normalt har en ventil. Drej ventilen for at slukke for vandet før du forsøger at fjerne vandhanen. Åbn vandhanen håndtaget for at aflaste vand og sørg for at vandet har stoppet kører.

•Kontrollér note af typen af Moen balje samling du har, som der er tre forskellige stilarter til rådighed. Metoden demontering er forskellige for hver stil, men patron forsamlingen er det samme. For stil A - Chateau, modelnummeret 2363 - hane afmontering: Brug en flad skruetrækker til at lirke låget fra håndtaget. Næste, bruge Phillips hoved skruetrækker til at skrue håndtaget skruen og træk i håndtaget ud og væk fra væggen. Fjern grænsen stop, centrale stop og stoppe tube. Fjerne skive fra patronen og bruge et par tænger til at fjerne den fastholde klip. For stil B - Chateau, model nummer L2353 - hane afmontering: først skal du bruge en hex skruenøgle til at løsne og fjerne skruen fra nedenunder håndtaget. Træk håndtaget ud og væk fra væggen. Næste, skru håndtaget adapter og fjern det. Fjern grænsen stop, centrale stop og stoppe tube. Fjern vaskemaskinen fra patronen og bruge tang til at fjerne den fastholde klip. For stil C - model nummer T2703 - hane afmontering: først fjerne plug-knappen fra håndtaget. Næste, bruge en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker til at skrue håndtaget skruen og fjerne håndtaget ud og væk fra væggen. Fjern grænsen stop, centrale stop og stoppe tube. Fjerne skive fra patronen og bruge et par tænger til at fjerne den fastholde klip.

•Fjern den gamle patron. Første, Find den hvide plast værktøj, der er inkluderet med din kit og indsætte det i patronen stilken, så det passer stramt. Patronen stilken bliver mærkbar, når du fjerner dækslet hane, og vil være stikker ud fra karret. Dernæst gælde par tænger til værktøjet hvid plast. Anvende pres og rotere patron frem og tilbage i en 45 graders vinkel i hver retning. Fjern den hvide plast værktøj. Derefter, tag fat patronen stilken med tang og træk det lige ud af ventilen.

•Installer den nye patron. Først, skubbe blækpatronen lige ind i ventilen med "HC"-fanen øverst. Slå stilk hak, så det er placeret i bunden. Næste, geninstallere fastholde klippet ned til patronen og geninstallere vaskemaskinen. Derefter erstatte de stykker du fjernet i den omvendte rækkefølge, du har fjernet dem - Erstat stop tube, centrale stop og limit stop på patronen og Udskift håndtaget. Nu på vandforsyningen.

Sidste skridt at afslutte patron Installation

•Kontrollér om vandets temperatur er korrekt efter udskiftning af patronen og tænde din vand. Angive varmt vand temperaturgrænse med din nye blækpatron, hvis vandtemperaturen ikke er korrekt. For det første skylle vandet fra varmt vand levering linje. Næste, fjerne justeringshåndtaget og limit stop som du havde gjort tidligere. Derefter bruge et par tænger og rotere patronen stilken til den maksimale varm vandtemperatur ønskes; erstatte den grænse stop i denne position. Re-indskrive temperaturen og drej ventilen til den slukkede position; Udskift håndtaget.

•Rebuild din blækpatron til en billigere metode til udskiftning af kassetten. Første, Fjern blækpatronen fra ventilen som beskrevet tidligere. Skub den ydre plast ærme fra den interne patron og kassér den gamle ærme. Næste, fjerne gamle O-ringene fra den interne patron og erstatte dem med nye i din patron genopbygge kit. Pels af O-ringene med den medfølgende Moen fedt og skubbe den interne patron enhed i den nye patron ærme. Derefter placere den større O-ring på patron ærme og fedt uden for ringen; Saml patronen i ventilen.

•Reverse sider for varmt og koldt vand, hvis de er tændt, når du tænder for vandforsyningen igen. Først trække kassetten som beskrevet tidligere. Næste, sving patron omkring præcis 180 grader. Derefter, udskifte patronen med "HC" aftryk på bunden af stilken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com