Spa pumper & komponenter

January 4

Spa pumper og komponenter, der omfatter dem hovedsagelig tjene din spa på en lignende måde, dit hjerte udfører din krop. De er ansvarlig for cirkulerende vand i din spa, gør det passere gennem de nødvendige filtreringssystem før genudgivelser for dig at suge i. Hvis en pumpe mislykkes, så gør din spa, og ombytning eller reparation vil være i orden.

Spa pumpe detaljer

En spa pumpe tager vand gennem hvad kaldes "våd ende," som har en "løbehjul" der er ansvarlig for at flytte spa vand. Den våde ende består af både en suge og en decharge sektion, der cirkulerer vand fra din spa, gennem filtreringssystemet og derefter tilbage i din spa. Dette styres alle af en motor inden for pumpen (siden af pumpen kendt som den "tørre ende"). Nogle af de fælles funktionsfejl, der forekommer i spa pumper omfatter fastklemte skovlhjul, frosne lejer eller skaft samt utætheder.

Spa pumpe komponenter

Pumper er lavet af en impeller, (som ligger i "våd ende"), pakninger, O-ringe, en pumpe base (at stå på), boliger, bære ringene, sæler, stik, flanger, volutter, pumpe fagforeninger, halen stykker og nødder, den "våd ender" med indtag suge og decharge steder, motor og afhængig af dit sæt op, måske adaptere. Medmindre du er velbevandret i opbygningen af spa pumper, betragter det som to dele: den våde ende og den tørre ende, der tilsammen udgør en helhed.

Modeller

Heldigvis, spa pumper er en af de få poster, der ofte er indbyrdes udskiftelige, fra mærke til mærke. Den væsentligste forskel opstår i form af enkelte pumper spænding og hest magt. Før du køber en ny pumpe, kig på din gamle en til at finde ud af spænding og hest magten og købe en ny, der vil være kompatibel med din spa og dens indretning. I almindelighed, flytte op eller ned én hest magt ved at vælge nye pumper vil forårsage nogen skade og faktisk kan bruges til enten øge eller mindske styrken i vandet kommer ud. Ændringer af mere end én hest magt kan dog være anledning til overdreven strømtræk eller ubehageligt jet pres, ifølge The Spa Depot hjemmeside.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com