Kids soveværelse væg ideer

January 5

Et børneværelse er mere end et sted, de sover. Det er deres egen særlige område hvor de spiller og udleve deres fantasier – omgivet af legetøj, bøger, dukker og spil. Ved hjælp af væg udsmykning i kid's værelse tilføjer en engagerende, kreative og personlige touch.

Væg-klistermærker

Væg klistermærker er den nemmeste måde at tilføje et stænk af farve eller en kreativt design til et barns soveværelse. Mærkaterne kommer i en række farver og mønstre. Tonsvis af væg-klistermærker er tilgængelige, inklusive polka prikker, biler, sommerfugle, superhelte, slotte, blomster, sportslige udstyr, lastbiler og ydre rum. Oprette et vægmaleri af undersøiske havet liv, fantasy Eventyrland, jungle eller et race spor ved hjælp af større væg vægmaleri klistermærker. Klistermærker kan også fjernes og flyttes.

Tavler og opslagstavler

Montering af tavler til et barns soveværelse væg giver et arbejdsområde, give dem plads til at skrive og tegne. Piger vil nyde en stofbetrukne kork bord, der tillader dem at vise fotos, kort og deres egne tegninger. Montere et stykke af galvaniseret metal til en væg i en drengs værelse til at oprette en magnetiske opslagstavle hvor han kan holde fotos, tegninger og vigtige papirer.

Hylder

Vælg farvestrålende, dekorative hylder til et barns soveværelse. Hylder tillader børn at vise deres favorit bøger, legetøj, familiebilleder og samleobjekter på væggene i deres værelse. Maling hylder farverne på en favorit sportshold eller tilføje blomster og hjerter til at lyse op i en almindelig hylde. Brugerdefinerede hylder kommer i forskellige former, størrelser og designs herunder skyer, baseball-bats, tegneseriefigurer og skateboards. Sted hylder i øjenhøjde for let adgang til bøger og legetøj.

Illustrationer og plakater

Tillad børn at oprette deres egne illustrationer til deres soveværelse vægge. Ramme deres favorit tegninger og vise dem stolt rundt i lokalet. Billeder af ballet hjemmesko, dansere, fe prinsesser, blomster og populære tegneserie og tv-tegn fungerer godt i ethvert barns værelse. Børn kan også lide kunstværker, som viser deres favorit sportshold og atleter, biler, tog, skibe og fly. Stel og hænge plakater med søde dyr, funny ordsprog, superhelte, biler, tegneseriefigurer, musikgrupper eller filmplakater på væggene i en kid's værelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com