Hvad der forårsager blade at tænde fred liljer sort?

January 6

Hvad der forårsager blade at tænde fred liljer sort?

Fred lily er også kendt ved sit videnskabelige navn, Spathiphyllum, og omtales også som snowflower, spathe blomst eller hvid anthurium. Fred liljer er medlemmer af familien Araceae, som består af ca 41 arter, ifølge University of Florida, IFAS forlængelse. Fred lily er almindeligt valgt som en indendørs plante, fordi det trives i svagt lys, men er modtagelige for visse betingelser eller sygdomme, der forårsager dens blade at vende sort og visner.

Jordbundsforhold

Jordbundsforhold, hvor fred lily vokser er vigtigt for planten sundhed. I de kolde måneder kræver fred liljer ikke så meget vand som i de varme, sommer måneder. Fortsætter til vand denne plante med samme frekvens kan resultere i en usund plante, fordi jorden vil blive mættet. Symptomer som visne blade og sort bladrande er et resultat af mættede jord. Rødder kan også blive sparsom og roden tips vende sort. At reducere hyppigheden, hvormed du vand din fred lily kan hjælpe med at fjerne disse symptomer i din stueplante. At vælge en pottemuld, der har en højere pore plads procentdel kan også forbedre beluftning i jorden og reducere symptomer, ifølge University of Florida.

Kolde temperaturer

Fred vokser liljer bedst i temperaturer, der stadig er mellem 68 og 85 grader F i dagtimerne. Temperaturer, der falde om natten under 45 grader F kan skade fred liljer. Placere din fred lily i et område, der modtager en kold udkast til lange perioder kan også skade dit anlæg. Sværhedsgraden af symptomerne afhænger i høj grad sort af planten og dens tolerance over for kulde. Skader fra kulde eller kolde udkast årsager symptomer som sorte områder på bladene, bruning af blad tips, hæmmet i deres vækst og root død. Ældre blade er mere modtagelige for at opretholde skader fra koldt vejr end umodne blade, ifølge University of Florida.

Bladlus

Alabama Cooperative Extension System hedder det, at fred liljer er modtagelige for bladlus angreb, der kan forårsage uønskede virkninger i anlægget. Bladlus er insekter med bløde organer, der skader planter ved at forbruge plante sap. Disse små skadedyr er ofte brun, grøn eller rød i farven. Disse insekter bruge deres skarpe mund dele til at gennembore plante blade og suge sap, sårede plante i processen. Bladlus producerer en stor mængde af honningdug, som ophobes på bladene af fred lily. En sort svamp kendt som sodede skimmel ofte vokser på disse steder af honningdug, som forvandler anlægget efterlader sorte. University of Kentucky, College of Agriculture viser symptomer på bladlus angreb som visnende blade, gule blade, sorte blade fra sodede mug og misdannede planter. Bladlus bære lejlighedsvis vira, som kan forårsage fred lily at blive alvorligt hæmmet eller dø som følge heraf.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com