Hvad er sikkert at Spray på min seng & puder til at fjerne flåter?

June 9

Hvad er sikkert at Spray på min seng & puder til at fjerne flåter?

Flåter er måske nogle af de farligste arachnid skadedyr i verden, som de er i stand til at overføre alvorlige sygdomme som borreliose, der spredes via rådyr flåtbid. Mens du ønsker at holde flåter ud af dit hjem, de fleste kommercielle metoder for at gøre det betyder du vil også være at udsætte dig, din familie og kæledyr for giftige kemikalier. I stedet for at sprøjte kemikalier på dine puder og sengetøj, kigge efter naturlige metoder til at holde flåter ud af dit liv.

Kryds beskrivelse

Mens flåter er almindeligt fejlagtigt for insekter, er disse blod-suckers faktisk arachnids med fire par ben som voksne. Flåter ikke har antenner og falder i to overordnede grupper: hårdt flåter og bløde flåter. Hårde flåter, som dem, der ofte findes på hunde, indslag en hårdt skjold bag deres mund og ligner en flad shell før fodring. Bløde flåter har ingen hard shell og en stor rosin figur. Der er adskillige kryds arter, herunder rådyr flåter, brun hund flåter, vinter flåter og Lone Star flåter, selvom de fleste er omkring 1/8 tomme i størrelse og er rødbrun i farven. Flåter er fundet i skovområder og høje græs hvor de vente på animalsk værter til forbi og hægte sig på til fodring. Flåter kan ikke flyve eller hoppe.

Æteriske olier

Mange æteriske olier virker som naturlige insektbekæmpende for mange insekter herunder lopper samt myg og tæger. Citronella er en naturlig olie, som frastøder flåter, og når det kombineres med cedarwood olie, også frastøder myg. Citrongræs er en anden æterisk olie frastødende for flåter som lavendel og eukalyptus æteriske olier. Udfylde en pint-størrelse sprayflaske med vand og 10-20 dråber af en æterisk olie eller æteriske olie kombination. Spray med lavendel æterisk olie hjælper også fremme afspænding og søvn desuden til at holde flåter væk.

Kommercielle Sprays

Gennemse dyrehandlere og online muligheder for naturlig kommercielle loppe og krydse sprays, såsom loppe og krydse af hjem Spray fra vets bedste, som kombinerer ingredienser såsom Pebermynteolie og fed ekstrakt for at holde loppe og flåter samt deres æg ud af dit hjem ved at dræbe dem ved kontakt. Naturlige loppe og krydse spray fra naturlige kemi er en anden mulighed, der dræber på kontakt med aktive ingredienser, herunder kanel olie, fed olie og cedertræ olie.

Apple Cider Eddike

Kombiner 1/4 kop rå, økologisk æble cider eddike for hver kop vand bruges til at gøre en anden sikker kryds spray til puder og dyner. En spiseskefuld af ting kan også føjes til pets' vand retter til at holde flåter ud af dem som godt, eller prøv badning jeres pet regelmæssigt og skylle det med fortyndet æble cider eddike. Brug 1 tbsp. af æble cider eddike pr pint af vand, der anvendes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com