Fatal Linden Tree sygdomme

June 9

Fatal Linden Tree sygdomme

Linden træer er en gruppe på omkring 20 træarter. Linden træer er kolde - og tørke-resistente træer, der vokser godt på mange områder, og for at være så mange som 90 fod i højden. Men der er en række sygdomme, der kan angribe og dræbe en Linden tree under visse betingelser.

Anthracnose

Linden træer er modtagelige for en svampesygdom kaldet anthracnose, som angriber bladene af linden tree; især nyere vækster, kølige, fugtige perioder. Bladene vil udstille små mørke pletter, der kan spredes hurtigt og forårsage alle blade til at dø og falde ud af træet. Hvis anthracnose er venstre ubehandlet, kan det dræbe en linden tree i et par sæsoner. Fjern inficerede blade og behandle træet med fungicider.

Verticilium Wilt

Verticillium visnesyge er dødelig for linden træer. Verticillium, en type svamp, angreb en linden tree gennem jorden, hvor det kan forblive sovende i mange år. Selvom linden træer er typisk resistente over for verticillium visnesyge, kan det dræbe unge og nyplantede træer eller træer, der allerede er svækket af tørke eller anden sygdom. Effekter omfatter udviser og forhastet blad tab, samt dieback. Der er ingen behandling for verticillium visnesyge.

Hvid Rot

Hvid rot, også kaldet Bot rot, ifølge West Virginia University, er en type svamp. Hvid rot angreb linden træer, der er blevet beskadiget af lange perioder med tørke. Træer inficeret med hvide rot udvikle blister eller pletter på træstammer og grene. Spredning af infektion kan forårsage disse steder til at blive større og mørkere, og indvendige af træet kan rådne helt. Fungicider og beskæring kan undertiden Gem træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com