Urethan vs Petroleum voks Ring

January 6

Urethan vs Petroleum voks Ring

En forsegling mellem toilettet og toilet afløb forhindrer lækage. For år, Blikkenslagere har brugt en enkel cirkel af oliebaserede voksbehandlet for dette segl, som er stadig den mest almindelige type af sæl. Men i de seneste år, Voksfri toilet sæler også er blevet populære. Disse Voksfri sæler kan gøres helt fra urethan.

Operation

Et laksegl komprimeres af vægten af toilettet, da det er placeret på toppen af det. Den komprimerede seal er i overensstemmelse med og holder sig til bunden af toilettet og flange rundt i toilettet afløbsrør. Dette skaber en vandtæt forsegling når installeret korrekt. Voksfri sæler holde sig til bunden af toilettet med klæbemiddel. I bunden af pakningen er faktisk en gummislange, der skal tvinges ind i afløbsrør. Fleksibel ribben i bunden af røret komprimere i toilet afløb til at skabe en vandtæt forsegling.

Variationer

Den enkleste form for olieprodukter voks ring er simpelthen en støbt cirkel af voks. Dog er petroleum voks ringe også forstærket med en urethan flange. Denne flange indsætter i afløbsrør, svarende til den måde en Voksfri sæl gør.

Fordele

Installationsmetoder for begge typer af toilet sæler er lignende, men Voksfri ringe er ikke så rodet at installere og er langt mindre rodet at fjerne end råolie voks-ring sæler. Når sælerne er installeret korrekt, både skabe en vandtæt forsegling og forhindre lækager. Dog er en petroleum voks ring beskadiget nemt hvis toilettet klipper eller bevæger sig på alle. Voksfri sæler er langt mere holdbare og pålidelige i tilfælde af toilet bliver løs eller wiggles.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com