Hvornår er græskar moden til pluk?

January 6

Hvornår er græskar moden til pluk?

Græskar, en del af familien squash har mange anvendelsesmuligheder. De kan spises, bruges som naturlige suppe skåle, vokset til frø og, selvfølgelig, brugt til Halloween dekorationer. Høst-tid for de fleste sorter spænder fra 100 til 110 dage modnes følgende plantning, selv om sollys, fugt og vejr faktorer alle påvirker hvor hurtigt et græskar. Se efter tegn i græskar farve og lyd til at kontrollere for spor, det er tid til at samle den.

Farve

Farve er en god indikation af et græskar modenhed. Se efter tegn, græskar er dybt orange, snarere end en lys orange eller indeholder grønne eller gule striber. Vent indtil græskar er ensartet orange for den bedste chance for at plukke det på sit højeste.

Skorpe og stilk

Græskar er modne til plukning når skorpe og stilk har forhærdet. Sværen bliver resistente over for de fleste udenfor pres. Forsigtigt stikke fingerneglen til sværen til at teste for hårdhed. Hvis sværen ikke giver, kan græskar plukkes. Men hvis sværen giver under pres, straks at fjerne din negl. Gentagne Fingernegl tests på en umodne græskar kan skade skorpe og forårsage for tidlig rådnende på hele græskar. Også, klemme stammen til at kontrollere for hærdning. Det bør ikke give under pres fra din hånd. Overveje iført handsker mens teste stilk, som ofte har skarpe torne eller pigge.

Lyd

Moden græskar klar til pluk har en hul lyd når dunkede eller rappede. Rap dine knoer mod græskars center, og banke den med fingrene. Lyt til en kedelig, hule lyd, som angiver græskar kan plukkes. Teste flere græskar i patch, især dem, du kender til at være under-modnet, at give en sammenligning af lyde.

Høst græskar

Altid bære handsker for at høste græskar, som stænglerne indeholder skarpe punkter, der kan integrere i din hånd. Bruger skarpe sakse eller en kniv, skære græskar fra vinstokken. Forlade mindst 3 til 4 inches af stænglen og bladene knyttet, da en fritliggende stilk kan forårsage hurtig rådnende. Men undgå at bære græskar af denne "håndtag", fordi vægten af frugten kan få det til at falde ned. For de bedste resultater, vaske af græskar med en opløsning af 10 dele vand til én del klor blegemiddel. Tør off overfladen godt. Denne vask hjælper med at dræbe patogener, der kan inficere græskar, men holder det sikkert at spise fastsat du tillader flere timer at passere så løsningen kan fordampe fra overfladen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com