Tilpasninger af tulipaner

June 11

Tilpasninger af tulipaner

Tulipaner kan trives i en have eller som en potteplante. Arten er en flerårig blomst, hvilket betyder, at det bør blomstrer hvert år. Denne type anlæg er et medlem af familien liliaceae og er hjemmehørende i foden af Himalaya, østlige Tyrkiet og landene i Sydvesteuropa. Det vokser bedst i forhold, der minder om sit fædreland som tørre, varme somre og kolde vejr. Du skal levere tulipaner med direkte sollys og holde jorden fugtig for en vellykket blomstrer hvert år.

Tilpasninger

Fordi tulipaner blade er tyk, beskytter denne karakteristiske det fra tørring før hver blomstrer. Tulip blomster har normalt levende farver, der tiltrækker flere insekter til blomst til bestøvning. Derudover begynder tulipaner at spire dybt i jorden, der beskytter planten fra ekstreme temperaturer.

Pæren

De tulipan pære har blade og blomsterknopper beliggende på bunden omgivet af et beskyttede ydre lag. Nedenfor sidder opløbet den basale plade hvor rødderne udvikle. Dette hjælper tulipaner vokser med tunge ler eller stenet jord. Planten har små knopper langs den basale plade der vokse ind i nye pærer. Derudover kan nye pærer vokse på de stolons, der sidder langs kanten af den korte side skud.

Blade

Tulipaner udvikler normalt fra to til seks blade, der vises slanke og lige, der ligner græs. Tulips blade omdanne de voksagtig, kødfulde dele af blomsten, hvor væv kan modstå tørre temperaturer.

Dyrkning

Tulipaner producere storblomstrede og kommer i mange farver. Jo mere du dyrker tulipaner, jo mere begynder de at tilpasse sig særlig haven tilstand. Tulipaner er tilpasset de særlige forhold, især hvis gartnere ofte vandplanter i sommermånederne og atmosfæren konstant ændrer såsom længere og varmere vintre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com