Sådan fjernes plastik lim.

January 9

Sådan fjernes plastik lim.

Super lim er lavet med små gummi partikler, der gør det muligt at obligation godt til plast og ikke mister grebet. En fælles klage med ved hjælp af super lim er at de obligation hurtigt og ikke tage at lang tid for at tørre, så når du sætter sammen en plastik model, der er en tendens til at faktisk lim plast til dig selv. Du kan få en smule nervøs om lime fingrene sammen eller stumper af plastic, men forvisset om, bortset fra det faktum, at din hud er nu limet til noget; der er ingen andre skadelige bivirkninger til at have lim på din hud.

Instruktioner

•Våd en bomuld firkantet eller slutningen af en vatpind med acetone baseret Fingernegl polish remover. Sørg for at du har en acetone baseret remover, ellers denne metode vil ikke arbejde. Du vil vide, at Fingernegl polish remover har acetone ved at læse etiketten på Fingernegl polish remover.

•Aftør det område, der har den plastik lim på det, indtil limen er helt fjernet. Dette område kunne være hud eller plast. Du skal måske bruge mere end én firkant eller vatpind, så vær ikke genert og brug så mange som du har brug for.

•DIP klud i varmt sæbevand, og vride ud af kluden. Tør området rene af acetone.

•Tillad området lufttørre, eller fortsætte med ved at gentage denne proces indtil limen er helt renset ud.

Tips & advarsler

  • Har du ikke acetone, kan du også prøve bare varmt sæbevand eller en selvklæbende remover eller fortynder. Bare sørg for, at hvis du bruger kemikalier til at rense området ud med varmt sæbevand bagefter.
  • Ikke indtage lim eller remover eller gøre kontakt med øjnene. Dette kan forårsage alvorlig irritation og skadestuen skal være ringede straks.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com