Hvad er en tre-huls armatur?

January 10

Hvad er en tre-huls armatur?

En tre-huls armatur refererer til et armatur, der har separate varmt og koldt knapper til at styre vandtemperaturen. Det henviser også til den forskellige måde, disse vandhaner skal installeres, i modsætning til single-håndtag vandhaner.

At identificere tre-huls armaturer

En tre-huls armatur er også ofte omtales som en udbredt hane. Vandhaner med en tre-huls konfiguration kan monteres i enten et køkken eller et badeværelse. I badeværelser, du kan også støde på såkaldte minispread vandhaner, med varmt og koldt vand drejeknapper tættere i til tuden end de normalt udbredt vandhaner.

Installere tre-huls armaturer

Montering tre-huls armaturer kan kun ske med tre huller på toppen af vasken eller køkkenbordet. Varmt og koldt vand kontrol drejeknapper, eller greb, hver har brug for en separat hul. Tuden sidder normalt over den midterste hul. Vandhanen er strammet til vasken eller køkkenbordet ved et lock nut under varmt vand knop, og en anden under koldt vand knop. Du slutte de tilsvarende varme og kolde vandforsyning linjer under de relevante knop.

Forskellige stilarter

Selvom de kræver tre separate huller som skal monteres, tre-huls armaturer findes traditionelt med både varmt og koldt vand håndtag, sammen med tuden, forbundet til en vandhane krop. Nyere hane design adskiller de tre elementer på vasken eller køkkenbordet overfladen, at vandhanen en mere stilfuld, moderne appel. I dette design har varmt og koldt vand håndtag hvert forbindelse til tuden direkte under vasken eller køkkenbordet overfladen.

Tre-huls armatur oplysninger

Nyttige oplysninger at vide, især til fejlfinding og reparation, er en tre-huls armatur enten en patron, kompression eller disk vandhane. Dette angiver typen af vand-flow kontrolmekanismer vandhanen bruger. Medmindre du har mulighed for at installere en tre-hullers vandhane til vasken, før vasken er installeret, kan et bassin skruenøgle være et praktisk værktøj til at bruge til at stramme lås nødder for at forankre vasken eller koblingen nødder til at forbinde varmt og koldt vand håndtag til forsyningsledninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com