Hvordan kan jeg få erstatning Metal rør til køjesenge?

January 10

Hvordan kan jeg få erstatning Metal rør til køjesenge?

Køjesenge kræver metal rør eller stænger, tillægger den øverste køje til den nederste køje. Ved hjælp af køjesenge uden stænger er meget farlig og bør aldrig gøres. Men at finde udskiftning stænger kan være udfordrende hvis du ikke længere har de originale. At være opfindsom og finde erstatning metal stænger kan gøre din køje seng sikkert og brugbart igen.

Instruktioner

Kortindgangsdør møbler producenten af din køjeseng for at se, om de sælger udskiftning stænger. Hvis du ikke har held med fabrikanten, ringe eller stoppe ved butikken du købt senge fra at se om de har nogen ekstra metal stænger fra senge, der var brød eller ellers usælgelig.

•Hvis du er afskåret fra lokalisere udskiftning stykker, være kreativ og gøre dine egne stænger. Måle hullet hvor stængerne skal gå på køje at finde diameteren. Dette gøres ved at måle afstanden hen over midten af hullet.

•Find længde af hullet ved at måle fra indersiden af hullet til toppen af det. Brug en tynd målebånd placeres i hullet eller et andet objekt at finde dybden. Uanset dybde måling, burde din udskiftning stang være dobbelt størrelse, eller for nøjagtighed, også måle dybden af hullet i den øverste køje seng. Normal størrelse for køjeseng stænger er omkring ¼ tommer i diameter med 2 ½ inches lang (Reference 1).

Forpakket en glat bolt fra din lokale DIY eller hardware i den angivne diameter og lidt længere end dine målinger. Du kan kun finde et stykke med en del af det glatte og en del med tråde, som skal være tilstrækkelig. Lederen af bolten skæres for at oprette en temmelig glat, lige stang. Trådene kan slibes, hvis de er dybe, til at forhindre irritation af træ og udspænding af hullet.

•Stil bolten i en skruestik fastspændt omkring de gevindskårne ende. Så bolthoved med en kniv, designet til metal (hack så bør arbejde). Skære bolten i passende længde til dine målinger og fil ru slutter med en metal fil. Placer stænger i lavere køjeseng huller skal kontrolleres for nøjagtighed og gå videre til at sænke den øverste køje på plads.

Tips & advarsler

  • Fyrretræsmøbler Crafters anbefaler at sikre køjesenge med passende stænger og også giver vandrette side afstivning for at give sengene mere støtte.
  • For ekstra sikkerhed ikke hoppe på den øverste seng, eller tillade et barn under alder 6 på den øverste køje. En meget stor person skulle ikke sove på den øverste køje, da det kan falde på bunden seng og sårer nogen (Reference 1).

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com