Skimmel & meldug oprydning

January 10

Skimmel & meldug oprydning

Ifølge Miljøstyrelsen forårsager skimmel sundhedsmæssige problemer som allergi, astma og irritation. Derfor er det en god idé at oprydning skimmel og meldug, især i hjemmemiljøer.

Årsager

Mug og meldug vokser på en lang række overflader, og trives i fugt og på fugtige overflader.

Steder

Husholdningernes skimmel og meldug er mest almindelige på overflader i værelser med en vandkilde som badeværelser og vaskerum. De har også tendens til at vokse i dårligt ventileret og fugtige områder, som toiletter.

Effekter

Skimmelsvamp kan have negative sundhedsvirkninger, herunder allergi og luftvejsproblemer. Det er grimme at have omkring huset.

Oprydning

Skimmel rengøringsmidler der indeholder blegemiddel, ligesom komet meldug Remover Spray Gel eller Lysol meldug Remover med blegemiddel, dræbe skimmel og meldug når de bliver sprøjtet på det. De kommer normalt med rengøring instruktioner der er nemme at følge.

Advarsler

De fleste skimmel rengøringsmidler med klorvand er farlige for sundheden og bør anvendes med beskyttende handsker, beskyttelsesbriller og tilstrækkelig ventilation.

Forebyggelse

Lave kilder til fugt rundt i huset, såsom utætte rør og vinduer. Også reducere fugtighed af ventilerende lagerområder, ventilerende vaskeri til udenfor og tænde fans i nærheden af kilder til fugt som badeværelse fans når brusebad og køkken fans, når du laver retter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com