Sådan Declutter & organisere dit hjem med ingen penge

January 11

Sådan Declutter & organisere dit hjem med ingen penge

Det er blevet sagt, et rodet hjem er lig med en rodet sind. Så kan ikke kun vil decluttering at organisere din husstand, det hjælpe dig tænke klarere og føle sig bedre. At fjerne varer du ikke længere har brug for eller brug frigør plads og bringer orden til en husstand. Du behøver ikke at bruge mere på organisationen produkter for at declutter dit hjem.

Instruktioner

•Sort gennem tøjet i dit skab og kassere noget du ikke har båret i et år. Har en bunke tøj går til velgørenhed og en anden for gammelt tøj til at bruge som klude eller til at smide væk. Se gennem kommode skuffer og kaste ud gamle sokker, undertøj og slange.

•Toss gamle krydderier og udløbne dåser af mad fra din spisekammer. Rens køkkenskabe og smide væk eller donere Køkkengrej, retter eller drik briller du ikke bruger.

•Throw væk old maling og andre elementer, der ophobes i dit bryggers. Gå gennem dit linned skab og smide gamle håndklæder eller lagner, eller bruge dem til klude. Kig over din stabler af bøger, gamle dvd'er og cd'er og donere dem du ikke bruger til dit lokale bibliotek eller Goodwill.

•Ansigt til din lokale supermarked og spørge, om de vil give dig små til mellemstore bokse du kan bruge til opbevaring. De fleste dagligvarer kassere boksene mad kommer i. Fyld kasser med ting du ikke kan leve uden, men ønsker ikke at rod i hjemmet. Gemme boksene i loftet, kælderen eller garage. Holde sko bokse du kan gemme mindre, fine varer og opbevare dem under sengen eller på hylder i skabet. Gemme sæsonvarer i plast lynlås opbevaringsposer, der ark eller tæpper kommer i.

•Rengør ud af skabene under vasken badeværelse eller køkken. Kaste ud næsten tomme flasker af renere og gamle svampe. Kig i medicinskabet og kassér medicin, der har passeret udløbsdatoen. Rens din makeup skuffe og smide gamle mascara og øjenmakeup, der kunne havnen bakterier og forårsage en øjeninfektion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com