Hvor hen til indskrive hvis Toilet udluftning er klar

June 12

Hvor hen til indskrive hvis Toilet udluftning er klar

Toiletter, håndvaske, badekar og andre anlæg, driftsmateriel tilsluttes udluftningsanordning rør gennem VVS. Vent rør opretholde ligevægten i drænrør, erstatte luft skyllet ned med spildevand med frisk luft udefra. Rør også transporterer spildevand gasser i væskerne sikkert uden for huset. Et toilet med en tilstoppet aftræksrør vil ikke holde sin vandstanden til en optimal højde og har problemer med at skylle, hvilket gør klukkende eller bøvsen lyde.

Instruktioner

•Climb op en stige til at komme på husets tag. Placere bunden af stigen på en robust, plan overflade og tage din tid klatring. Én gang på taget, se hvor du skridt til at undgå snubler eller glider ud.

•Look til udluftning åbning der sidder nogenlunde over badeværelset hvor toilettet er placeret. Fjern eventuelle blokeringer fra toppen af aftræksrør eller enhver dækker.

•Tie et stykke af wire eller reb til lommelygten og langsomt sænke det ned aftræksrør, så du kan se ned i røret.

•Climb fra taget og forbinde en højtryks tilknytning til din haveslange. Hold enden af slangen, som du klatre tilbage op ad stigen og op på taget. Spray vand ned i aftræksrør og lytte til lydene af vand farende ned eller akkumulere i røret.

•Shine lommelygte ned i nedløbsrøret igen, på udkig efter noget vand stående inde i aftræksrør. Hvis du se stillestående vand, kontakt en blikkenslager for yderligere assistance, som angiver en svære tilstoppe i aftræksrør. Klatre ud fra taget og fjerne stigen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com