Forskellige former for væggelus

June 12

Forskellige former for væggelus

Vågne op med røde, kan kløende bumps på din hud være et tegn på en væggelus angreb, en ubehagelig erkendelse for mange individer. På trods af de almindelig misforståelse er væggelus angreb ikke et resultat af dårlig rengøring. Generelt, de bringes ind i hjemmet på tøj eller bagage, især efter et hotel ophold eller kontakt med en person, der har væggelus i deres eget hjem. Hvis du mener, at du har væggelus i dit hjem, skal du finde ud af, hvilken form for væggelus årsag angreb. Med disse oplysninger, kan du bestemme den bedste metode til at fjerne insekter fra din levende rum.

Fælles væggelus

Den mest almindelige væggelus fundet i hjemmet er den fælles husstand væggelus, eller Cimex lectularius. Fundet i hele verden, disse små insekter trives i tempererede klimaer og spise menneskeblod. Disse væggelus er ca 1/4 tommer i længden og brun i farven. Efter fodring, de tager på en rødlig nuance og svulme betydeligt.

Bat bugs

Bat bugs eller Leptocimex boueti, er meget ens husstand væggelus. De er oftest findes i tropiske områder, hvor de lever af blod af flagermus. Selv om flagermus er deres primære værter, nogle udvalgte menneskelige værter---især i boliger hvor flagermus er til stede. Bat bugs ser næsten identisk med væggelus. To kan faktisk kun skelnes, når de ses under et mikroskop.

Barn Swallow Bugs

Som navnet antyder, bor disse parasitiske insekter generelt i reder af Svalerne, hvor de overlever på blod af fuglene. Når Svalerne migrere og laden sluge bugs mister deres fødevareforsyning, har de været kendt for at komme ind i boliger af mennesker til at finde en ny vært. De ser og opfører det samme som husholdningernes væggelus, invaderende sofaer, soveværelser og andre områder, hvor mennesker tilbringer en masse tid hvile.

Fjerkræ Bugs

En anden nær slægtning til væggelus er fjerkræ bug. Disse fejl er almindelige i kylling coops, hvor de kommer ud i løbet af natten til foder fra høns, kalkuner og andre fjerkræ. Mennesker, der tilbringer en masse tid i nærheden af kyllinger er modtagelige for fjerkræ bug bider så godt, især i aftentimerne. Bevis for fjerkræ bug bider er svarer til husholdningsbrug væggelus bider: begge efterlade små, røde, kløende knopper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com