Hvad er de planter, der kan bruges som en luftrenser?

January 11

Hvad er de planter, der kan bruges som en luftrenser?

Hvis dit hjem eller arbejdsplads indendørs luftkvalitet lader noget tilbage at ønske, kan du muligvis afhjælpe situationen blot ved at tilføje potteplanter. Ifølge NASAs undersøgelse med titlen "indendørs landskab planter til indendørs luft forureningsbekæmpelse" udgivet i 1989, kan en række af de mest almindelige potteplanter forbedre luftkvaliteten, filtrerer disse forurenende stoffer som formaldehyd og benzen.

Mor-in-law's Tongue

Den store, strittende endivie stueplante, almindeligvis kendt som den mor-in-law's tongue eller snake anlæg, er et effektivt filter mod skadelige luftforurenende stoffer, som formaldehyd. En række af husholdnings-produkter kan være ansvarlig for høje formaldehyd niveauer herunder isolering, krydsfiner, trykket træ, brandhæmmende og klæbende belægninger. Elementer som indkøbsposer, bagepapir og cigaretrøg kan også afgive spormængder af formaldehyd, som over tid kan bygge i et lukket hus. Mor-in-law's tongue er meget nem at dyrke, der kræver lidt sollys og sjældne vanding.

Chrysanthemum

At fjerne benzen fra luften, plante krysantemum. Ifølge NASA-ledede undersøgelsen af potteplanter indvirkning på luftkvaliteten, ledet af forsker Dr. Bill Wolverton, kan krysantemum fjerne benzen molekyler i luften på grund af plast, vaske-og rengøringsmidler og tobak røg eller syntetiske materialer, der anvendes i hjemmet. Derudover hjælper blomsterplante, rense luften af trichlorethylen. Chrysanthemum, med deres muntre blomster i en række farver, kræver relativt lidt opmærksomhed. Medmindre du knibe ud de voksende skud, men kan de blive alt for høje; de fleste gartnere foretrækker at holde dem kortere og mere fintmasket.

Fred Lily

Fred lily hjælper med at rense luften af trichlorethylen, et kemikalie, der afgives af fernis, lak og maling, samt de kemikalier, der anvendes i Renseri. I NASA-ledede undersøgelsen drives af Wolverton, blev det også fundet til effektivt for at fjerne benzen. Fred lily har mørke grønne blade og producerer rene hvide blomster. Hvis du har små børn eller kæledyr, Husk på at fred lily anlæg er yderst giftigt ved indtagelse. Fred lily vokser godt indendørs gør bedst i varme temperaturer. Holde det i godt vandes jorden med et højt indhold af organisk materiale, og det bør blomstrer i sommeren og falde.

Bambus og Areca palmer

De samme NASA eksperimenter fundet, bambus palm væsentligt sænket formaldehyd niveauer. Ifølge Kamal Meattle, New Delhi-baserede miljøaktivist, forsker og fortaler for bæredygtig arkitektur har areca palm lignende virkninger på luftkvaliteten, drastisk sænkning indendørs luft forurening priser. Begge håndflader gøre godt indendørs blomstrende med relativt lav lys. Begge arter kan være giftige for hus kæledyr.

Golden Pothos

Den gyldne pothos går under mange navne, herunder devil's ivy, penge plante og brogede philodendron. Det er en af de mest almindelige potteplanter, og er anerkendt af NASA undersøgelse som en af de mest effektivt udfører "air filter" potteplanter. Meattle udpeget den gyldne pothos som en af de tre vigtigste planter skal bruges til at forbedre indendørs luftkvalitet, kombineret med areca palmer og den mor-in-law's tongue.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com