Hvordan man opbygger en enkel Dam & Spillway for en dam

January 12

Hvordan man opbygger en enkel Dam & Spillway for en dam

Dæmninger er normalt de mest attraktive funktioner i damme. De tilføjer en følelse af liv til ro i en vandmasse. De er meget simpelt at gøre, og ofte kan gennemføres på en dag. Den hårde del er at gøre din dam langvarige--en, der kan stå sin prøve af tid. Med den korrekte fremgangsmåde, kan du bruge materialer fra omkring din Dam til at skabe en effektiv dam og smukke spillway, der bliver sidste sæson efter sæson.

Instruktioner

•Opret en midlertidig dæmningen opstrøms fra hvor du gerne vil placere permanent dæmningen. Den permanente dam vil skabe en midlertidig spillway flyder i din Dam fra dens biflod. Justere store sten på tværs af biflod (post stream) omkring seks fødder opstrøms fra dæmningen permanent. Dette vil aflede vandet og skabe en lavvandet pool hvor du kan arbejde bygge dæmningen permanent.

•Dig en 2-mund-dybe grøft på tværs af stream direkte foran hvor du vil sætte dæmningen.

•Fyld denne grøft med den største klipper du er i stand til at flytte (eller mindre klipper afhængigt af dybden af åen). Disse sten vil tjene som grundlag for dæmningen og støtte resten af materialet mod strøm på åen.

•Kontrollér, et lag af grene og blade bag de store klipper. Dette lag skal være så tyk som lag af store sten. Ting løs grene og blade ind i sprækkerne mellem de store klipper. Det er vigtigt at effektivt standse strømmen af vand fra åen.

•Kontrollér et lag af små og mellemstore mellemstore klipperne bag grene og blade. Opbygge dette lag, og over de foregående to lag. Nuværende fra åen vil skubbe disse mindre sten mod grene til yderligere forsegle revner mellem de store klipper.

•Fjern midlertidigt dam langsomt. Lad den presset af stream lethed på din permanente dam. Vandstanden i vandløbet vil stige bag dæmningen. Når vandstanden stiger højere end dæmningen, vil vandet flyde over toppen, at oprette et overlappende spillway i din dam.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com