Sådan installeres en Switch & Outlet kombination

January 12

Sådan installeres en Switch & Outlet kombination

Installere en switch og outlet kombination vil tillade dig at styre både en lyskontakt samt en enhed, såsom en lampe, der er tilsluttet stikkontakt del. En switch og outlet kombination er designet så den øverste halvdel af enheden er en typisk vægkontakt, mens nederst halvdel er en enkelt stikkontakt. Enheden er den samme størrelse som en standard stikkontakt og passer fint ind i den elektriske boks, i stedet for en standard vægkontakt.

Instruktioner

•Locate afbryder i panelet vigtigste tjeneste, der leverer strøm til vægkontakt erstattes og slukke den.

•Fjern de to skruer, der holder dækslet plade over skifte og afsat skruer og plade. Fjern de to skruer, der holder den eksisterende switch i hylstret elektriske og træk skiftet ud. Løsn skruerne, som er at sikre ledninger til switchen, og afsætte switchen. Lad tråde hænge gratis for øjeblikket.

•Klippe en 6-tommer stykke af kabel off længde på ROMEX kabel. Strimler væk alle de ydre beklædningen med en hobbykniv. Inde vil der være tre ledninger, sort og hvid isolerede ledninger, og en bar. Strimmel 1 tomme af isolering fra den hvide ledning. Bøje en halv sløjfe i den ene ende af den hvide ledning. Smid de resterende ledninger.

•Sæt loopes slutningen af hvidt ledning til sølv skruen på siden af switch-outlet combo, og spænd skruen ned med skruetrækkeren.

•Sæt sort ledning fra strømkilde (vigtigste service panel) til messingskrue på siden af combo outlet, og stram den ned. Vedhæfte den nøgne ledning fra strømkilde (vigtigste service panel) til green (jorden) skruen på combo stikkontakt. Vedhæfte den sorte ledning fra loft lys til enten sorte skrue på combo stikkontakt og spænd det ned. (De to sorte skruer er forbundet med en lille tap, så ledninger det til enten sort skruen vil opnå det samme resultat.)

•Twist den hvide ledning fra den vigtigste energikilde, loft lys og pigtail på outlet combo sammen i urets retning. Twist en wire møtrik på den enkelte at sikre forbindelsen og skjule enderne af ledningerne.

•Skub ledninger på combo enhed i den elektriske boks, og linje op huller på enheden med hullerne på boksen og indsætte en skrue og spænd dem ned. Placer den nye dækplade, inkluderet i kit, over switch-outlet combo og spænd det ned med de medfølgende skruer.

•Drej magt tilbage på på panelet vigtigste service. Tænd kontakten til at teste magt til loft lys. Tilslut en bordlampe i en stikkontakt på combo switch-udløbshus og teste for magt.

Tips & advarsler

  • Som et alternativ kan du wire outlet "hot" med magt på alle tidspunkter, så det ikke vil være kontrolleret af parameteren. Brug en bidetang til at bryde fanen mellem de to sorte skruer. Derefter Tilslut en grisehale sort ledning, der forbinder den sorte skrue ud for stikkontakten og Tilslut anden enden til ledningsføring fra de vigtigste strømkilde, der er tilsluttet en messingskrue.
  • Elektricitet kan være meget farligt, og det er aldrig sikkert at arbejde på elektriske ledninger uden første at slukke strømkilden.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com