Hvordan man opbygger en Muscovy and House

January 12

Hvordan man opbygger en Muscovy and House

Muscovy and findes hovedsagelig i de centrale dele af Amerika og Mexico, selvom duck entusiaster har bidraget til at udfylde andre områder af medlemsstater med dem. De betragtes af mange for at være kærlige kæledyr, og andre en lækker, lean middag. Enten måde, hvis du er hæve moskusænder, mad og vand, de bliver nødt til at overleve, de skal også et krisecenter, hvor de føler sig sikker og i stand til at indlejre sikkert. Mens der er kommercielt bygget duck eller kylling coops, er disse ofte dyre for den person, der ønsker enkel husly.

Instruktioner

Pakning kasse mulighed

•Pry toppen af trækasse med et koben eller hammer klo. Indstil toppen til side til senere brug. Når konstruere en billig hjem til din ænder, er det altid bedst at prøve at indarbejde en struktur, der er allerede bygget til en vis grad end at starte fra bunden. Træ pakning kasser bruges stadig i dag til skibet maskiner og er let tilgængelige.

•Klippe, et af panelerne i siden af kasse ud ved hjælp af et skærende værktøj eller puslespil. Klippe så pænt som muligt, som du vil bruge panelet til at konstruere døren. Rammen om boksen skal forblive uslebne, som rammen holder komponenterne i pakkasse i ét stykke. Dette vil skabe en LIP-pakke, der vil være omkring en halv-tomme over gulvet, som vil holde sengetøj inde fra at være spildt ud. Bruge en hånd sander til sand fire sider omkring snit til at fjerne Splinter, der kunne skade din Muscovy.

•Line kasse med nogle tunge og not paneler skåret til at passe. Fastgør disse med træskruer. Dette er en valgfri skridt og tjener kun til at forbedre udseendet af huset. Hvis du vælger at tilføje paneler, gælde den firkantede del af døren du klippe fra kasse matchende paneler. Sikre hængsler til hus og panel og installere en lås til den nye "dør". En simpel hegn eller gate lås kan være fastgjort med nogle skruer på den modsatte side af "døren."

•Sæt hængsler til toppen af kassen, du fjernede. Sikre disse hængsler til kasse, således at "Tag" er i stand til at blive løftet ud for rengøring eller vedligeholdelse. For at bidrage til at bevare Tag del, kan du bruge tjære papir og helvedesild eller en simpel mobilhome gardin naglet til toppen.

•Surround hus afskærmet med et hegn af 12 gauge hønsenet og nogle hegnspæle. Dette vil holde Muscovy "køre" område noget sikkert fra rovdyr. Et lille elektrisk hegn på ydersiden af hønsenet vil modvirke forsøg på at grave under wiren.

Children's Playhouse metode

•Staple 12 gauge hønsenet til "" vinduesåbninger i barn legehus omkring ydersiden af huset.

•Piece sammen dele af PVC-rør, nå op og over toppen af Skuespilhuset. To af stykkerne vil være udgør højden af området køre. Bruge nogle PVC cement og lim en albueleddet på toppen og bunden af hver af de to højde poler. Indsætte en tre fod lange stykke PVC-rør i hver albue fælles vender ud fra playhouse. Dette vil udgøre en stor "firkant", der skal omgive forsiden af Skuespilhuset.

•Tilslut et "T" joint til slutningen af hver af de fire PVC rør. Delen "T" vil stå nedad på de to øverste rør og opad på de to nederste ones. Bruge PVC cement til at sikre dem sammen. Brug to mere højde mellemstore poler til at forbinde hver øverste "T" fælles til lavere "T" fælles under den. Dette vil styrke "square" pen.

•Tilslut to yderligere tre fods sektioner af PVC rør til lavere "T" leddene i den udvidede square. Gentag med de øverste sektioner til at danne en længere rektanglet køre for ænderne. Tilslut "T" leddene på hvert afsnit af "taget" af kørslen med en anden PVC-rør, og bruge PVC cement til at sikre det sammen. Dette vil styrke toppen af Kør mod rovdyr ovenfra.

•Tie et snit stykke 12 gauge hønsenet til PVC rør med kabelbindere. Binde hver otte inches op højden og langs længden af strukturen. Gentag denne procedure for Tag-området, en sektion ad gangen, og sikre tag til støtte rør kører på tværs af toppen og på siderne. Skuespilhuset kan flyttes, når det er tid til at rense området hus og derefter erstattet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com