En delvis træsko fra et stykke legetøj stukket i toilettet

January 13

Små børn kan uskyldigt placere et lille stykke legetøj i toiletkummen, og derefter skylle legetøj ned i afløbet, at skabe en delvis tilstopning i linjen. At fjerne legetøj tilstopning af toilet afløb linje adskiller sig fra at fjerne en tilstopning af menneskelige affald og toiletpapir, som du kan bryde op for at eliminere problemet.

Afbryde brugen

Som med andre toilet træsko skal du stoppe med at bruge toilettet straks når du kender eller selv har mistanke om et stykke legetøj eller enhver anden genstand, har skabt en delvis træsko. Selv om vandet løber ned i toilettet afløb, kan fortsætter med at bruge toilettet resultere i en komplet træsko i den toilet afløb linje. I stedet for vandet flyder ned afløb linje langsomt, vil vandet derefter tilbage i toiletkummen, potentielt overstrømmende på badeværelsesgulvet. Lukke vandforsyning ventilen på væggen ved at dreje den med uret, så du kan skylle toilettet endnu mere end før at eliminere tilstoppe.

Kaster

Hvis du ikke sørge for at hente den stykke legetøj, kan du tvinge det gennem de buede fælden i den toilet afløb linje og ned i nedløbsrøret i den badeværelse gulvet ved hjælp af et stempel. En stemplet har en gummi cup og en træ håndtag knyttet til den. Du placerer cup over den toilet afløb og derefter trække op og tryk ned på håndtaget hurtigt og kraftigt. En tragt-cup stemplet sidder i den toilet afløb bedre end almindelig udstikkere, anvende mere kraft afløb linje og legetøjet og øge chancerne du vil tvinge det ned i nedløbsrøret.

Trække det

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at tvinge legetøjet ud i toilettet afløb linje, skal du trække det ud af den toilet afløb åbning. Hvis legetøjet er fast i begyndelsen af afløb linje, kan du trække det af at sætte på gummihandsker og nå ind til toilet afløb. Et toilet snegl har en lang, fleksibel linje samt en krog på den ende, du kan bruge til at få fat i legetøjet og trække det ud af afløb linje. Du kan forstørre størrelsen på sneglens krog med et par nåle-næse tænger, så det kan lettere hook legetøjet.

Afsættelse toilettet

Hvis du ikke kan fjerne den stak legetøj fra den toilet afløb linje, skal du muligvis vælte på toilettet, så du kan få adgang til legetøjet fra toilettet base's åbning. Du skal ikke kun slukke vandet på toilettet, men også du skal dræne vandet fra beholderen ved toiletskyl én gang. Fjerne den tank låg for at svamp det resterende vand fra den toilet tank, tømning svamp i en spand. Du skal løsne vandforsyning linje forbindelse med vand spærreventil og fjerne nødder fra på toilettet base, inden du løfter det op og slukker sin sal mount. Lægge på toilettet på sin side over en gammel tæppe eller et stort stykke pap.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com