Hvordan til niveau kanten af et blomsterbed på en skråning

June 13

Hvordan til niveau kanten af et blomsterbed på en skråning

Plantning eller flerårige blomster på en blid skråning fører til nogle jorderosion, især hvis et tordenvejr regnskyl opstår og vandet løber og omkring planterne. Mens planterødder hjælpe med at holde jorden for at reducere erosion, uundgåeligt er der vasker eller bevægelse af barkflis nedad i den skrå seng. Oprettelse af en lav mur eller berm i bunden af den skrå seng bremser erosion og skaber en fladede kant eller ramme.

Instruktioner

•Rake væk barkflis eller blad snavs på lavere sengen kant på tværs af den skrånende blomsterbed. Trække barkflis op ad skråningen at eksponere 18 til 36 inches af nøgne jord langs underkanten seng. Denne udsatte jord område er, hvor du vil konstruere niveau bed kant.

•Lay en række af sten, mursten eller betonfliser ende til langs den nederste kant af blomsterbedet. Vælg enhver størrelse, form eller farve sten, mursten eller brolægger der passer til din smag. Større sten eller brolægger stykker er visuelt mere slagkraftige og mindske behovet for lagdeling til at bygge en kant. Afhængigt af topografi over forsiden af sengen, lidt større sten kan være nødvendige for at kompensere for eventuelle lave steder; du den sten kant til at se relativt selv når set fra bunden af hældningen søger i blomsterbedet.

•Sæt en lang, lige stok--en værftet stick, skrot tømmer stykke eller kosteskaft--på toppen af sten kanten. Ene ende af stokken skal være på kanten og den modsatte ende æglæggende op ad skråningen ind i blomsterbedet. Den visuelle linje oprettet af pinden illustrerer jord grade nødvendige bag sten kanten til at skabe en level blomsterbed. Kig på stokken fra siden. Du skal bunke muldjord under til at ændre den skrånende grund, at bringe den bed grade op til stokken. En boble niveau værktøj kan bruges til at sikre stick guide er perfekt niveau.

•Backfill i sengen side af stenen kant med muldjord. Tilføje nok jord for at oprette et niveau klasse, der passer til pind guide. Brug værktøjet boble niveau som nødvendigt for at sikre lønklasse er selv og niveau på tværs af hele arbejdsområdet. Jo højere den sten kant, flere jorden skulle opfyldning til at oprette en plan kant i den skrånende blomsterbed. Fra siden skaber den sten kant en brat, steplike kant nederst i blomsterbedet.

•Tamp tilbagefyldt jorden med fødderne til støt sten kanten. Stampning også forhindrer erosion og faldende eller afregning af jorden. Det er bedre at tilføje lidt for meget jord end ikke nok til niveau i bunden af den skrånende seng. Jord afregner altid over flere uger efter at være forstyrret og perlevin tilsat kulsyre.

•Lightly vand tilbagefyldt jorden omkring rock kant. Dette naturligvis fjerner enhver luftlommer og komprimerer jorden. Tilføje mere jord til lønklasse område som nødvendigt.

•Rake af barkflis eller blad snavs tilbage ned blomsterbed til at dække tilbagefyldt jord. Tamp barkflis eller snavs ned, så vind og regn ikke hurtigt flytte den.

Tips & advarsler

  • Sten, mursten eller fliser, der er 4 til 6 inches høj normalt give tilstrækkelig størrelse og vægt at holde tilbage det lavvandede muldlag fyld bag dem. Jo mere skråt blomsterbed, jo større eller højere kantning materiale skal være at skabe en urokkelig, niveau kant.
  • Landskab tømmer eller 4 af 4s kan bruges i stedet for sten, mursten eller fliser. Men tømmer kan rulle og er urokkelige, kun når de hviler på en plan jord klasse på tværs af hældningen.
  • Kantning er stablet to eller flere lag høj kan kræve en foundation eller mørtel at være stabil og sikker på skråningen. Opret ikke en løs-sten eller tør-mørtel støttemur med sten eller mursten i bunden af det blomsterbed skråning. Stenene handle kun til kanten af sengen og hold tilbage nok jord til at skabe en plan, steplike effekt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com