Pressede krydderurt

January 13

Pressede krydderurt

Se ud over din blomsterhave for blomster til tryk. Wildflowers tilbyder mangfoldighed og interesse for de projekter, som kræver for tørrede, pressede blomster. Indsamling af vilde blomster er et eventyr i sig selv. Når indsamlingen stiklinger fra nogle fjerntliggende naturområder, være opmærksom på lokale dyreliv, som edderkopper og klapperslanger, der normalt ankommer den samme tid af året som de vilde blomster.

Indsamling af vilde blomster

I mange områder, vilde blomster er beskyttet, som på nogle stat og føderale parker. Picking vilde blomster i disse områder er en overtrædelse af loven. Før du begynder at høste krydderurt for at trykke på formål, indhente tilladelse fra ejeren af egenskab, park ranger eller visitor center. Gør dig bekendt med indfødte blomster før du begynde at indsamle for at undgå et uheld. Nogle meget smukke vilde blomster er faktisk giftige ukrudt og kan forårsage alvorlige udslæt. Et sådant anlæg er skorpion weed, en dejlig, men grimme lilla wildflower fundet i ørkener i Arizona og Californien. Plukke blomster til presning tidligt på dagen efter om morgendug er fordampet. Vælg umodne blomster eller dem på deres storhedstid. Vælg velformede blomster fri for fejl. Ikke rykke planten fra jorden. Skær blomsten med sin stængel af planten.

Valg af vilde blomster

Undgå wildflowers med tykke blomsterhoveder, når du vælger blomster til presning. Kigge efter blomster med flad ansigter eller en enkelt række af kronblade. Vælg vilde blomster med prangende blomster, der bevarer deres form, når trykket, som ørken skønhed (Linanthus bellus), en slående Californien wildflower med fem kronblade. En anden wildflower, der gør en imponerende pressede blossom er den sydlige bitterroot (Lewisia brachycalyx).

Presserende blomster

At trykke på blomster er en metode til tørring og bevare blomster. Andre tørre metoder, såsom hænge tørring eller nedsænkning dem i et tørremiddel, tørre blomster uden udfladning dem. En måde at presse blomster er blot at lægge dem på siderne i en bog og tillade sider til at trække fugt mens bogen flader blomster. Men denne metode kan beskadige bogen ved farvning dens sider. En nem måde at flade blomster er at arrangere en enkelt lag af blomster mellem to ark af avisen. Sandwich avisen og blomster mellem lag af papir håndklæde og vægt det hele vare med en tung flade genstand. Det vil tage flere uger for blomster til tørre.

Ved hjælp af pressede blomster

Når blomsterne er tørret og presset, bruge dem i en bred vifte af craft-projekter. Kunstfærdigt arrangere blomster for at oprette et billede. Skille ad en billedramme, og tilføje pladevat og et stykke mørk-farvet fløjl til rammen opbakning til brug som dit lærred. Omslut det færdige billede i ramme bag glasset. Bruge pressede blomster, når du foretager lykønskningskort og bogmærker. En måde at bevare blomster i dit projekt er at encase blomster mellem to ark gennemsigtig voksbelagt papir og køre et varmt jern over brikker til at danne en forsegling. Dekorere scrapbog sider og andre håndværk projekter med presset tørre blomster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com