En liste over foretrukne blomster af filippinere

January 13

En liste over foretrukne blomster af filippinere

Den filippinske kultur er rig på skikke og traditioner, herunder årlige fejring af "panagbenga", eller sæson af blomstrende. Panagbenga ærer de foretrukne blomster af filippinere og andre smukke blomster indfødte til tropisk Asien. Blomster spille en vigtig rolle i filippinske samfund. Nogle blomster er en indtægtskilde for lokale kultivatorer og garland beslutningstagere. Andre blomster forbinde kultur til legender fra ældre generationer. Gæstfrihed hersker øverste i denne ø nation og blomster er også et symbol på varmt og indbydende filippinske kultur.

Ylang-Ylang

Duften af ylang-ylang (Cananga odorata) blomster gør blomsten en filippinsk favorit. I Tagalog, modersmål i Filippinerne, ylang-ylang betyder "blomst blomster." Denne tidlige blomstrende, hurtigtvoksende stedsegrønt når op til 80-fod høje. Cananga ordorata trives i varme, tropiske klimaer og producerer aromatiske gule blomster. Blomster er søstjerner formet og har seks slanke, grøn til gul, 2 tommer lange kronblade. Olie fra ylang-ylang blomster er også populært i den globale aromaterapi og parfumevarer industrier. Ylang-ylang blomster er også en favorit blomst filippinere brug at gøre guirlander og drive væk skadelige ånder.

Sampaguita

Sampaguita (Jasmine sambac) er den officielle nationale blomstermotiver emblem af Republikken Filippinerne og den filippinske kultur mest populære og elskede blomst. Jasmine sambac producerer klynger af sarte, stærkt duftende, prangende, hvide til lyserøde blomster. Indfødte til tropisk Asien, sampaguita trives i varme klimaer, nyder fuld sol og blomster næsten konstant i tropiske vejr. Filippinere vokse dette medlem af oliven (udbredt) familien af planter til dens prangende blomster, der er også en favorit blomst filippinere streng i lokale beskaeftigelsesinitiativer, corsager og kroner. Sampaguita guirlander bruges til religiøse tilbud og glæder mig over gaver.

Waling-Waling

Mange orkidé sorter vokser i Filippinerne. Waling-waling (Vanda sanderiana) er den sjældneste og smukkeste orkidé sort i Filippinerne, hvilket gør det en favorit blomst af filippinere. Denne oprindelige Filippinsk orchid blomster fra juli til oktober og producerer store, prangende, 4 - til 6-tommer blomstrer i levende farver herunder violet, lilla og chokolade. "Dronning af filippinske orkideer" er en sol tilbeder og foretrækker høj luftfugtighed og temperaturer over 90 grader Fahrenheit i løbet af dagen og 70 grader Fahrenheit om natten. Vanda sanderiana kræver daglig vanding og foretrækker regn eller destilleret vand. Den filippinske orkideer samfund vedtaget waling-waling som sin officielle logo og planlægger sin årlige orkide udstilling til at falde sammen med Vanda sanderiana blomstring.

Dama de Noche

Cestrum nocturnum, almindeligvis kendt som dama de noche i Filippinerne, er en duftende, nat-blomstrende favorit filippinske blomst. "lady of the night" er en hurtigt voksende, sprawling busk med pulserende, blanke, mørke-grøn, aflang-ægformede blade og små, 1-tommer lange gullig-grøn til hvide blomster. Den Hawaii planter og tropiske blomster hjemmeside beskriver dama de noche som kraftigt duftende. Trods plantens aromatiske kvaliteter er alle dele af Cestrum nocturnum giftige for mennesker og andre dyr.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com