Sådan fjerner Scotch Tape fra papir

January 14

Sådan fjerner Scotch Tape fra papir

Når taping noget på papir, vil du sandsynligvis sætte en hel del af Scotch tape på den for at sikre, at det er forsvarligt fastgjort. At fjerne tapen kan være svært. Her er nogle enkle trin til at hjælpe med at undgå at trække off en lag fra overfladen af papiret, når du skal fjerne tapen.

Instruktioner

At fjerne Scotch Tape fra papir

•Applicer varme på båndet. Sætte et hår dryer på den højeste varme indstilling. Holde papiret et par inches fra tørretumbler med overfladen af båndet direkte ud mod den varme luft. Hold den der i ca 2 minutter; varmen vil arbejde for at frigive nogle af båndets klæbeevne, hvilket gør det lettere at skrælle væk.

•Alternativt skal der foreligge, brug en jern at anvende varme til båndet. Sæt en hånd jern på høj, og Placer papiret (båndside op) på et strygebræt. Placer en tynd håndklæde over papir til at beskytte den. Let glide jern frem og tilbage et par gange oven på båndet.

•Peel op et lille hjørne af båndet når arealet er blevet grundigt opvarmet. Bruge en lille kniv eller en single-edge barberblade til skræl op resten af båndet ved at skubbe det nøje mellem båndet og papir. Hvis området begynder at afkøle, før du er færdig, kan du genopvarme det.

•Anvend en blød gummi Viskelæder til at rense det klistret restprodukt fra papiret. Sørg for, at viskelæderet er ren. Forsigtigt gnide viskelæderet over alle områder hvor båndets lim er blevet efterladt. Starte let og tilføje mere kraft efter behov. Det bør klumper sig sammen og roll off papiret.

Tips & advarsler

  • Holde håret tørretumbler på side eller jern varme, indtil du er færdig med at trække båndet fra papiret, da du muligvis nødt til at genopvarme området, hvis det begynder at køle ned.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com