Sådan fjerner klæbende fra aluminium slanger

January 14

Sådan fjerner klæbende fra aluminium slanger

Aluminium slanger er en fælles materiale for byggeri og hjem forbedringsprojekter. Det fås i forskellige former, størrelser og temperament, og anses for at have praktisk fordele frem for traditionelle stål. Denne særlige type af slangen er mest almindeligt anvendt til gelændere, møbler og en række andre private og industrielle applikationer. Der kræves et opløsningsmiddel eller rensemetode, der kan sikkert anvendes til legeringer til effektivt at fjerne lim fra aluminium slanger.

Instruktioner

•Applicer en all-purpose pletfjerner til den berørte aluminium overflade for den hurtigste løsning til at fjerne fælles klæbemidler. Sådanne produkter er kommercielt tilgængelige som flydende løsninger findes i supermarkeder, isenkræmmere og hjem forbedring Centre.

•Spray eller hæld løsning ifølge producentens instruktioner, og vente på perioden angivet på produktetiketten. Vandbaseret remover er beregnet til sikkert opløses lim, tape rester, lim og andre fælles rester fra stort set enhver fast overflade.

•Aftør opløsningsmidlet fra aluminium rør med en klud efter det har løsnes limen. Genanvende det efter behov, indtil du har omhyggeligt fjernet resten.

•Treat aluminium slanger med en industriel styrke klæbende remover, for mere stædig klæbemidler, såsom kontakt cement, træ lim eller Super lim. Cover dine hænder med kemikalie-resistent handsker, og følge proceduren beskrevet på etiketten, som adskiller sig med hvert mærke men typisk indebærer en klud, pensel eller aerosol spray kan afhængigt af programtypen.

•Scrape den stædige lim med en spartel engang remover har blødgjort det. Skrub aluminium rør med en stål uld pad til at fjerne eventuelle rester, hvis nødvendigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com