Hvad vil du gøre efter en over jorden Pool er fyldt med vand?

January 14

Hvad vil du gøre efter en over jorden Pool er fyldt med vand?

Filteret er tilsluttet, og du har ventet mere end en dag for pool at fylde op. Nu kommet er tiden til at gå til svømning. Ikke så hurtigt, fordi der er flere ting du skal gøre før at tage dine første officielle dip til din helt nye over jorden pool. Vandet skal behandles og rengøres før nogen skal gå til svømning.

Forberede Filter

Kontroller slangerne og kontrollere for eventuelle lækager. Tænd dit filter, og indlede den omsætning af vandet. Afhængigt af typen filter, du bruger, sikre filtreringssystemet er helt sat op. Patron filtre skal have en filtrering patron indsat før brug, sand filteret skal være fyldt med sand og diatoméjord filtre skal have DE pulver tilføjet gennem skummer. Filter ikke korrekt sat op kan skade filtersystem. Få at vide, de ansatte i din lokale pool levering butik. De er som regel villige til at besvare eventuelle spørgsmål, du har og kan hjælpe dig med at stifte bekendtskab med dit system ved at give dig nyttige tips.

Chok

Chok at pulje, som er det første skridt mod krystalklare vand. Vandet tilsættes gennem din vandforsyning er ren men kan hurtigt indsamle bakterier i poolen. Det vises også mudret eller lidt overskyet. Chokket vil klart vand og kick-starte din pool opsætnings- og vedligeholdelsesopgaver. Tilføj 1 gallon af flydende stød direkte til overfladen af bassinvandet for hver 5.500 gallons af vand du har. Bliv fortrolig med din pool gallon kapacitet. Alle kemikalier tilsættes vandet måles baseret på hvor mange gallons af vand poolen har. Hæld chokket omkring kanterne af puljens interiør. Tillad filter til at cirkulere vandet derefter for 24 timer, før du tilføjer nogen andre kemikalier.

Kemikalier

Når du vågner om morgenen efter chokerende, din pool, vil du allerede se en mærkbar forskel. Grab en pack af teststrimler og teste vandet. Banerne vil have indikatorer for klor, alkalinitet og pH. Justere hvert niveau i overensstemmelse hermed. Tilsæt 1 kop af klor gennem pool hulske til at starte. Brug øge og mindske kemikalier for at enten hæve eller sænke pH og alkalinitet niveauer. Hvis vandet er rent og ordentligt chlorerede, bør pH og alkalinitet niveauer forblive i balance; dog tilføje disse stigning og fald produkter direkte til vandet når det er nødvendigt. Vejledningen på produktet vil fortælle dig et specifikt beløb på den særlige kemiske tilføjes i forhold til gallon kapacitet af din pool. Igen, thats hvorfor dens afgørende at vide, hvor mange gallon i din pool (Se ressourcer).

Vakuum

Støvsugning er en opgave for tilslutning pool slange direkte til skummer og anden enden til et vakuum hovedet. En ren pool bunden vil gøre din pool vises krystalklart. Det vil hjælpe med at holde kemikalier arbejder stærke og filteret ren. Efter installation af poolen og udfylde det vil vand, kan der være små partikler af sand og småsten tilovers fra pool-installationen. Før brug, vakuum pool at sikre bunden er ren og fri for snavs eller skarpe småsten, der potentielt kan skære en pool liner.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com