Hvordan at fortælle forskellen mellem en mandlig & kvindelige græskar blomst

January 15

Hvordan at fortælle forskellen mellem en mandlig & kvindelige græskar blomst

Græskar falder ind under kategorien af planter med ufuldkomne blomster, ifølge University of Illinois Extension Service. Det betyder nogle blomster har en mandlige del, støvdrager, og andre blomster har den Støvvej eller kvinde del. Denne egenskab er fælles for meloner, græskar og agurker. Andre planter, hvor kønsorganer af begge køn er til stede i hver blomst, omtales af botanikere som "perfekte" blomster. At identificere blomsterne er ikke svært.

Instruktioner

•Kontrollér første blomster græskar vin producerer. Disse er ofte mandlige blomster, der tiltrækker bier og andre insekter, der vil bestøve de kvindelige blomster, der kommer sammen i et par dage.

•Se de blomster, der blomstrer cyklus. Mandlige blomster vil blomstre for bare en enkelt dag før blomsten skrumper. Kvindelige blomster holder længere.

•Se for hævelser i bunden af blomsten. Den bestøvede Hunblomst begynder at danne græskar et par dage efter bestøvning. Disse runde frugter er den ultimative indikation blomsten var kvindelige.

Tips & advarsler

  • Flere betingelser kan føre til en høj procentdel af mandlige blomster på et græskar plante.
  • Tidligt i sæsonen bliver næsten alle græskar blomster mandlige. Nogle plante stress situationer kan også føre til en høj procentdel af mandlige blomster.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com