Hvordan gør Blinds og tilpas inde vinduesrammer

January 15

Mest vandret blinds vil passe over en rude indramme og hvile over det faktiske vindue. Mange vandrette persienner vil også hvile mod rude og montere inde i vindueskarmen. I rækkefølge for blinde til at passe inde i vindueskarmen, dog skal det være den korrekte længde. Hvis du har et vindue blinde, der er for lang, kan du gøre det blinde passer ind i rammen ved at skære det til længde.

Instruktioner

•Træk strengen på blind og lås blind i lukket position. Dette betyder, at lamellerne trykke op mod stoftyper og bunden jernbane presser op mod lamellerne.

Uddelingen en C-clamp til hver ende af de blinde til at holde alt sikkert lukket. Klemmerne tryk mod toppen af stoftyper og bunden af den nederste skinne.

•Measure bredde på åbning i din rude indramme med et målebånd og derefter overføre måling til vinduet blind af markedsføring mærker på forsiden stoftyper og bunden jernbane. Sørg for at du har lige store mængder i hver ende af de blinde til at fjerne. Dette betyder, at du skal centrere måling på blinde.

•Klippe om den blinde stoftyper, lameller og bunden jernbane med en bøde tand coping sav. Arbejde for at holde skåret lige som du skære igennem. Gentag dette på hver ende af blinde.

•Sand kanter af stoftyper, lameller og bunden jernbane med 1000-sandkorn sandpapir vide ned eventuelle grater tilbage fra opskæringen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com