Hvad gør man med et hus på et Sinkhole?

June 14

Hvad gør man med et hus på et Sinkhole?

Et jordfaldshul formularer, når presset fra underjordiske stående vand opløser mineraler, at skabe et gabende hul under overfladen. Over tid åbner hullet, fortærer alt i sit kølvand. Mens nogle områder er mere tilbøjelige til sinkholes end andre, forårsager et jordfaldshul uoprettelig skade på en ejendom. Jordfaldshuller kan få så stor som 40 til 60 fod dyb og bred, ifølge Sinkhole.org hjemmesiden. Dette gør sinkholes rundt et hjem alvorligt.

Sinkhole forsikringen

I områder udsat for jordfaldshuller, bør ejere sikre, at de har tilstrækkelig dækning fra deres homeowner's forsikring. I virkeligheden, sælge mange politikker forsikring med specifikke dækning for skader forårsaget af sinkholes. Hvis et jordfaldshul vises på en ejendom, skal boligejer inddrage forsikringsselskabet straks og planlægge et besøg fra en adjuster. Justeringsanordningen er uddannet i vurdere skader fra sinkhole og udtænke løsninger for boligejer. Ikke at have tilstrækkelig dækning, men er ødelæggende; dit hus vil lide dyre foundation skader, og du risikerer endda huset falder i sinkhole over tid. I denne situation, uden forsikring, har du ingen finansielle regres fra skader eller tab.

Geological Survey

Uanset om du har forsikring, er det nødvendigt at have en geologisk ingeniørfirma vurdere omfanget af skaden og sinkhole, selv. En ingeniørvirksomhed vil udføre et kedeligt af sinkhole og din jord test. Efter tre til fem uger, vil du modtage en rapport fra ingeniørfirmaet giver dig oplysninger om sinkhole og mulige løsninger for at stoppe ødelæggelsen og om fastsættelse af sinkhole, selv. Har du forsikringer, vil forsikringsselskabet arbejde med ingeniørfirmaet på dine vegne. Det er imidlertid relevant at bemærke, at ikke to forsikringsselskaber håndtere disse krav på samme måde. Den gennemsnitlige kostpris for at hyre en ingeniørvirksomhed uden forsikring spænder fra $4.000 til $8.000 i maj 2011.

Juridisk rådgivning

Ifølge Sinkhole.org hjemmesiden er det klogt at hyre en advokat, når der beskæftiger sig med ingeniørfirmaer eller forsikringsselskaber under hele krav for sinkhole skader. At have en kvalificeret fast ejendom advokat ved din side hjælper med at gøre krav processen lettere og strømliner omgang med ingeniørfirmaer.

Settlment skader vs Sinkhole skader

I områder hvor tung kalksten indskud er til stede, måske en boligejer tror hans hjem lider af sinkhole skader, når skaden er faktisk fra andre afregning til egenskaben. I disse tilfælde, forsikringsselskabet kan nægte en påstand, og boligejer vil sandsynligvis nødt til at afhjælpe afvikling skader, revner og fundament problemer på hans egen ud af lommen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com