Hvordan man Patcher luft senge

January 18

Hvordan man Patcher luft senge

Luft senge eller luftmadrasser er senge lavet af vinyl og pumpet fuld af luft. Senge kommer i handy for overnattende gæster eller når camping. Pres på luft senge fra vægten af vores krop, strækker vinyl giver mulighed for huller til at udvikle. Lappe bittesmå huller i en luftmadras er billigere end at erstatte en. Find de fleste vinyl reparation kits på cykel butikker eller isenkræmmere.

Instruktioner

•Sæt en dråbe opvaskemiddel i en sprayflaske og fyld op med koldt vand. Puste en deflateret luftmadras med en fodpumpe. Spray overfladen af luftmadras med sæbevand. Undersøge bed for luftbobler, hvilket indikere luft lækage. Markere luft lækage ved tegning omkring det med en sort permanent markør.

•Aftør sæbevand fra luftmadras med en fugtig klud, derefter tør med en ren klud. Soak et stykke vat med sprit og tørre over området omkring luft-lækage.

•Klippe en patch fra vinyl patch kit dobbelt størrelse af hullet i luften sengen. Skær lappe i en cirkel for at holde spidse kanter fra peeling fra vinyl overflade.

•Sæt lim fra plaster kit rundt hul i luften sengen, og på den ene side af patch. Tillad lim til at sidde på disse områder i et minut. Tryk på lappe over hullet, og holde på plads for et minut til at tillade sikker limning. Vente to timer før oppumpning for at give den klæbende tid til at tørre.

•Inflate luften sengen med fodpumpen og inspicere luftmadras for utætheder omkring lappe. Hvis yderligere lækager er fundet eller plasteret ikke overholde korrekt, reparere ved hjælp af den samme procedure. Tillad lim til at tørre natten over før oppumpning for at inspicere lappe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com