Naturlige tæppe rengøring

January 18

Naturlige tæppe rengøring

Selv om nogle Se kemiske tæppe rengøringsmidler som mere effektive end naturlige rengøringsmetoder, er dette ikke nødvendigvis sandt. Ikke kun er naturlige tæppe cleaners tilgængelige kommercielt, men der er flere hjemmelavede opskrifter, der fungerer godt for. Nummer hen til naturlig tæppe rengøring vurderer dine behov, baseret på typen af pletter nuværende og typen af tæppe, som du har.

Detail Brands

Der er et par tæppe cleaners tilgængelige kommercielt, er effektive og miljøvenlige. Mærker, der er værd at overveje omfatter Simple Green, som er lavet af alle naturlige ingredienser og har eksisteret i mere end 30 år, og syvende Generation, som tilbyder en citrus-baserede tæppe og tæppe renere.

Når du køber et tæppe renere, der hævder at være øko-venlige, check etiketten for at sikre, at det indeholder biologisk nedbrydelige ingredienser, er sikre til brug omkring børn og kæledyr og indeholder ingen kunstige farvestoffer eller duftstoffer.

Bagepulver

Bagepulver er kendt som en naturlig renset, at også deodorizes, og det kan også bruges på tæpper. Mængden af bagepulver, som du bruger vil afhænge af størrelsen af pletten. Bare drys bagepulver ud af boksen på pletten, omhyggeligt hæld et par spiseskefulde varmt vand over bagepulver, lad det tørre, derefter vakuum op bagepulver. Hvis pletten er sat, gnide i bagepulver med en klud, svamp eller bomuld. For at deodorize din tæpper, drys bagepulver over hele overfladen, vente 30 minutter, og derefter vakuum op bagepulver.

Eddike

En meget effektiv løsning til at rense tæppe pletter er en blanding af eddike, opvaskesæbe og vand. Denne løsning kan få alt fra juice til vin til mudder. Det virker også, når du laver generelle rengøring af stærkt trafikerede områder. Tag en spand eller kande, der vil holde mindst 1 qt. af vand og tilsæt 2 tbsp. flydende opvask sæbe, 3 tbsp. eddike og 1 qt. af varmt vand. Brug en blød klud eller svamp, der har været dyppet i eddike løsning, gnid pletten indtil snavs er ophævet, og så lad det tørre. Når det er tørt, vakuum tæppet. Må ikke bekymre dig om duften af eddike dvælende, som det vil sprede som blandingen tørrer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com