Hvordan at tilføje bruges kaffe Grinds til peber planter

January 19

Hvordan at tilføje bruges kaffe Grinds til peber planter

Hemmeligheden til stærk, sundt peber planter kan være lige under næsen, hvis du er en java junkie--dem brugte kaffegrums du smide i papirkurven. Kaffegrums indeholder sådanne næringsstoffer som kvælstof, kalium, fosfor, magnesium, calcium og svovl. De grunde, der har været igennem en brygning cyklus har en pH på ca 6,9, hvilket gør dem neutrale, hvilket betyder, at de er gavnlige for alle planter, syre-elskende eller ikke, herunder din peberfrugter. Hvis du kan grave i snavs eller vand dine planter, kan du høste fordelene af kaffegrums i din have.

Instruktioner

• Lad brugte grunde cool. Undlad at bruge haven, der er stadig hot fra brygningen.

•Shift snavs forsigtigt omkring din peber plante, ved hjælp af en spade, drys en håndfuld af grunde i jorden. Pas på ikke at forstyrre rødderne. Dække grunde med regelmæssige jord. Gør det samme for hver peber plante i din have.

•Tilføj flere kopper af grunde til at din vanding kan og fylde den med vand. Lad haven stejl for 24 timer. Om morgenen, give din peber planter en nærende drikke mens du vand dem som sædvanlig.

•Sprinkle yderligere grunde direkte på jorden, i en ring omkring bunden af planten til at afværge snegle, myrer og andre have skadedyr.

Tips & advarsler

  • Hvis du har flere kaffegrums end du kan bruge i din have, tilføje dem til din kompostbunke eller tage dem dit community kompost samlecentral.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com