Sådan fjerner afløbet i en klo-fod badekar

January 19

Sådan fjerner afløbet i en klo-fod badekar

Mens fritstående klo-fod badekar i vid udstrækning blevet erstattet af modulopbyggede inventar, forbliver de i hjem over hele USA. Udtrykket "clawfoot" kommer fra de udsmykkede fødder, der ligner en klo. Fordi disse bøtter er fritstående med flere inches af plads mellem badeværelsesgulvet og undersiden af clawfoot badekar, kan afløbet fjernes nemt erstattes med en ny afløb linje.

Instruktioner

•Drej for vandet til balje, hvis der er en dedikeret shut-off ventil inde i badeværelset. Hvis ingen sådan ventil findes, slukke de vigtigste vand linje leverer vand til huset. Dette kan være placeret i nærheden af vandvarmeren eller på gaden.

•Tag vandet levere gonna karret med en rørtang. Disse vandforsyning rør kommer op fra gulvet til at clawfoot balje.

•Unfasten de skruer, der holder overløbet plade, med en skruetrækker. Overløbet plade vil blive inde klo-fod badekarret og tilsluttet vand, linier.

•Tag overløb rør ved at løsne tee på albuen på nedløbsrøret, ved hjælp af rørtang. Dette kan være svært som tee kan være på en binde, hvilket gør det svært at vride.

•Tag på gummihandsker. Fugt en svamp med maling fortynder og voldsomt tørre putty hvor afløbet møder karret. Tillad malingen tyndere at suge ind i putty i fem til 10 minutter for at løsne det, så skrabe ud kit med en spartel. Nu kan du installere et nyt afløb linje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com