Hvordan at tage sig af Vinca & Impatiens planter

January 19

Hvordan at tage sig af Vinca & Impatiens planter

Vinca og impatiens er begge skygge-elskende planter, at gør godt med et minimum af pleje. Vinca, også kendt som periwinkle, er et bunddække, der vokser fra 8 til 30 inches høj og bærer violette eller hvide blomster i foråret og forsommeren.Impatiens planter, vokser op til 30 inches høj og blomstrende fra juli til September, der normalt dyrkes som en årlig og fås i mange farver og varianter. At tage ordentlig pleje af vinca og impatiens planter indebærer god jord, korrekt vanding og gødskning og en lille afpudsning.

Instruktioner

Hvordan at tage sig af Vinca planter

•Vælg den rigtige placering. Vinca er godt i en placering, der tilbyder en del skygge til fuld skygge og veldrænet, lerede jord. Vend jorden i den valgte bed, ved hjælp af en haven fork eller skovl. Ændre blomsterbed med kompost og gødning, blande godt.

•Anvend en murske til at grave huller til Vinca planter; hullerne skal være den samme størrelse som den oprindelige pulje. Space planterne 6 til 8 inches fra hinanden. Tryk forsigtigt ned jorden omkring planterne til at fjerne enhver luftlommer. Anvende en barkflis omkring vinca at bevare fugt og skære ned på lugning.

•Kapacitet med jævne mellemrum. Vand krav til vinca er moderat; vand godt efter omplantning men vand moderat når planterne er etableret.

•Fertilize vinca planter med en vandopløselig gødning en gang om ugen, ifølge producentens anvisninger. Granulerede gødninger fungerer godt også.

•Brug et sæt af trimming at trimme alle krybende trailere, hvis planterne over nå deres senge og komme ud af hånden. Vinca breder sig hurtigt.

Hvordan at tage sig af Impatiens planter

•Vælg den rigtige placering. Impatiens er skygge-elskende planter, vokser op til 30 inches høj under gode pleje. De gør godt ligger under træer eller i andre skyggefulde områder. Deres jord skal være næringsrig, fugtig og god dræning.

•Dig huller med en murske for impatiens planter; hullerne skal være af samme størrelse som de oprindelige beholdere. Space planterne 6 til 8 inches fra hinanden. Tryk forsigtigt ned jorden omkring planterne til at fjerne enhver luftlommer. Anvende en barkflis omkring impatiens planter til at bevare fugt og skære ned på lugning.

•Kapacitet regelmæssigt; holde jorden fugtig, men ikke klæg. Hvis over vandes, planterne kan udvikle en svampesygdom. Lad impatiens tørre ud, som de vil miste deres blade.

•Fertilize impatiens planter med en vandopløselig gødning en gang om ugen, anvende ifølge producentens anvisninger. Granulerede gødninger fungerer godt også.

•Trim når det er nødvendigt: knivspids eller cut off eventuelle langbenet stængler i bunden af anlægget til at tilskynde til yderligere forgrening.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com