Hvordan at rengøre en Cedar hegn med blegemiddel

January 19

Hvordan at rengøre en Cedar hegn med blegemiddel

Træ består af små celler, der gør det ud som honeycomb når de ses under et mikroskop. Over tid ophobes disse celler snavs. Derudover påvirkes skoven af vejr og sol, at skabe en grå og kedelig overflade. Cedertræ hegn er lige så sårbart over for ældning og elementer, selv når farves eller forseglet. Rengøring overfladen er det første skridt i at genoprette en cedar hegn til sin oprindelige farve; rengøring med blegemiddel tilbyder den ekstra fordel af at fjerne mug og meldug, der danner fugt, skygge og dårlig luft omløb.

Instruktioner

•Lay plast drop-klude på begge sider af cedertræ hegnet før du begynder at rense det med en blegemiddelopløsning. Dække de plast drop-klude med gamle plader. Arkene vil absorbere drypper eller sprays af blegemiddelopløsning, og plasten vil holde løsning fra iblødsætning igennem og beskadige græs omkring cedertræ hegnet.

•Mix blegemiddel og vand sammen i spray flaske eller vand sprøjten (ikke en effekt spændeskive), blande to dele vand til én del blegemiddel. Du kan bruge almindelige klor blegemiddel eller en ilt blegemiddel som Oxyclean eller Ajax ilt blegemiddel.

•Start øverst på hvert bord og spray cedertræ hegnet med blegemiddel/vand opløsning, anvende den gavmildt. Tillade løsning til at sidde i skoven i mindst 10-15 minutter.

•Brug børste til forsigtigt krat hegnet i områder hvor meldug og mørke pletter er forekommet, som blot sprøjtning blegemiddel på i disse områder ikke kan være nok til at fjerne dem fra cedertræ hegnet.

•Rinse overfladen af cedertræ hegnet efter den tildelte tid med slange. Være grundig at undgå at efterlade blegemiddelopløsning sidder på træet, da det kunne forårsage mild skade på cedar, hvis ikke helt fjernet.

•Tillad cedertræ hegnet til luft tørre for flere timer. Når det er grundigt tørret, efterse det for resterende pletter og pletter. Genanvende blegemiddel og gentage processen efter behov.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com