Hvordan man korrekt skimmel i en færdige kælder

January 19

Hvordan man korrekt skimmel i en færdige kælder

Mug er et fælles problem i kældre, især i fugtige klimaer. Skimmel kræver fugt, en mild temperatur og organisk materiale for at reproducere. Når formen er dannet, er det let spredes gennem luften, især når forstyrret. Hvis du har problemer med skimmelsvamp, er det vigtigt at identificere de områder, hvor fugten kommer fra eller du fortsat har problemer på dette område. Skimmelsvamp i din færdige kælder kan forårsage skader på ejendom, ikke at nævne en dårlig lugt.

Instruktioner

•Tag mugne emner fra området. Sted mugne kasser eller andre elementer i tyk plastikposer. Når fuld, forsegle poser helt for at forhindre yderligere mug fra bliver frigivet og overført til din færdige kælder og møbler.

•Forbered din rengøring løsning. Bland renere i en spand med varmt vand som anvist på etiketten. Hvis du vil, kan du overføre væske til at sprøjte flasker for lettere anvendelse. Den renere du vælger ikke bør indeholder ammoniak. Start affugter til at hjælpe området tør som du rense.

•Rengør formen. Som du finde områder af mug rest, anvende renseopløsning ved sprayflaske eller rag, oppefra og ned. Skyl klud og tørre det igen indtil mug er væk. Skyl område med rent vand.

•Seal klude i en plastik pose som de bliver mættet for at forhindre mug fra genindføres i luften. Dump spildevand i vasken til at bortskaffe det.

•Locate fugtige områder og rette dem. Find ud af hvor fugten kommer fra det forårsager skimmelvækst. Check rundt rør og armaturer, samt revner og huller i vægge og gulv. Forsegle disse områder for at forhindre yderligere fugt i at komme ind i den færdige kælder. Kør affugter i kælderen på en regelmæssig basis for at holde det tørt.

Tips & advarsler

  • Tjek på affugter jævnligt at tømme vandbeholderen eller bakken efter behov.
  • Brug ikke en fan, når der beskæftiger sig med mug. Det kan sprede skimmelsporer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com