Sådan Care for en djævel trompet

January 19

Djævle trompet er en årlig, der blomstrer i farver, herunder hvid, lilla og gul. Anlægget er indfødte til Kina og alle aspekter, fra rødderne til blomstrer, af planten er giftige for mennesker og dyr. Disse potentielt dødelige egenskaber lynhurtig mange til at dræbe enhver Devils trompet i deres have, selv om planterne er sikker, hvis plejes korrekt. Vokser disse smukke blomstrende buske opnås med den korrekte type af jord og sol eksponering.

Instruktioner

•Plant Devils trompet frøplanter ca 2 fødder fra hinanden i rige, drænet jord, der får daglige eksponering for fulde sollys. At give blomster dette rum vil sikre, at de er i stand til at nå deres fulde højde, som vil nå overalt fra 2 til 3 fødder. Vent indtil en uge efter den sidste frost før plantning denne årlige for at sikre det overlever.

•Kapacitet planter en til to gange om ugen i perioder med tørke eller minimal nedbør. Kontroller jorden, og hvis det er tør, vand planten og vente til vand det igen indtil jorden tørrer helt. Anlægget kræver ikke vanding hvis der er regn hver en til to uger. Undgå over vanding Devils trompet, da dette vil dræbe anlægget.

•Fertilize the Devils trompet planter en gang om måneden med en all-purpose gødning. Dette vil give planten med de nødvendige næringsstoffer. Bruge gødning ifølge pakke retninger.

•Stake Djævelen trompet når den når ca 2 fødder i højde. Dette vil sikre, at det ikke er slået af storme af stærk blæst.

Tips & advarsler

  • Bære havearbejde handsker når du håndterer Devils trompet, som kontaktpersonen kunne føre til hudirritation.
  • Plante Devils trompet med omhu, hvis du har børn eller kæledyr. Planterne er yderst giftige og kan medføre døden ved indtagelse af mennesker eller dyr.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com