Hvordan man opdele Lotus planter

January 19

Hvordan man opdele Lotus planter

Lotus planter, en slags vand blomsterplante, vokse fra knolde nedsænket i jorden under vandet. Lotus vokser hurtigt, og knoldene skal opdeles efter et år eller to. Opdele lotus knolde i det tidlige forår; du ved det er tid efter en sæson, hvor blomstrer aftage i størrelse og antal. Det er en nem projekt, men det vil tage flere timer, hvis du ønsker at høste så mange knolde som muligt at starte mange nye lotus planter.

Instruktioner

•Retrieve knold og root netværket under vandet: tømme vand fra en lille container vandhaven og forsigtigt vaske sand væk fra de knolde indtil du kan se dem tydeligt nok til at trække dem ud af beholderen. Hvis din lotus er plantet på bunden af en dam, sætte på gummihandsker, derefter graver forsigtigt knolde og rødder ud af dammen bunden, og løfte forsigtigt det ud af dammen.

Anslag dysefastgørelsen skylles væk alle de snavs og sand fra omkring knolden masse. Tillad vand at dræne væk, og overfladen af knoldene tørre.

•Klippe væk de fleste af rødderne (de tynde, noodle-lignende hvide dele), forlader en kort længde knyttet til hver knold serien. Knoldene ligne en serie af små, bleg, mager, lang kartofler hængte sammen.

•Klippe væk og kassere alle bløde, rådnet sektioner af knold.

•Locate vækst spidsen af hver knold. Det vil være noget påpegede, og kan have nye spirer vokser fra slutningen.

•Klippe fra hver knold vækst spids med mindst en del af den næste afsnit knyttet. Nyslået knolden kan begynde at rådne på snittet, men sygdommen ikke sandsynligt fremskridt ud over fælles. Gentag med hvert vækst tip du finde. Hver af disse tip og fælles sektioner vil vokse ind i et nyt anlæg til lotus.

Tips & advarsler

  • Plante knoldene straks efter dividere, eller gemme dem i fugtige papirservietter, indtil du er klar til at plante dem. Tjek dem ofte; kassere enhver, der viser tegn på rot, og erstatte papirhåndklæder med fugtig nye som de tørre ud.
  • Ikke afbryde vækst tips, mens du arbejder: knolden vil ikke vokse, hvis spids er beskadiget.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com