Sådan vaske uld frakker

January 20

Uld er en mirakuløs fiber i, at det kan bære en stor mængde fugt uden at ændre isoleringsevne integritet. Uld var ofte bruges af dem, der boede i kolde, fugtige klima eller som arbejdede på havet. Nu, uld er stadig udnyttet for dens opvarmning egenskaber såvel som dets stil. Men uld er notorisk vanskeligt at både holde ren og holde fra faldende. Renseri er bedst for dine uld emner, men der er også metoder du kan ansætte derhjemme så godt så længe du har en front-loading vaskemaskine.

Instruktioner

•Hold check etiketten vask pleje og indse, at når du vasker din uld frakke dig selv, du tager en smule af en risiko. Uld er ofte blandet med andre fibre som lycra og bomuld. I dette tilfælde, bør du stadig behandle og vaske din vare, som om det var ren uld.

•Test farveægthed på din frakke ved at trykke på en fugtig vat til stoffet. Hvis enhver farve er overført, Planlæg at vaske elementet af sig selv.

•Undgå krympning og filtning ved at vaske din jakke i uld-vask-program på din vaskemaskine. Hvis din maskine ikke har sådan et program, improvisere ved at vælge en spændeskive indstilling med en varm temperatur og en høj vandstand, så pelsen er tilladt flere suspension og mindre træk.

•Vælg en mekanisk indstilling på din skive, der er medium tromme handling med hyppige hviler til at tillade enhver fibre, at strammer at slappe af.

•Brug ikke almindelige vaskemidler til din uld frakke. Vælg et mærke, der er specielt beregnet til uld vask, såsom Woolite. Du kan finde en i afsnittet vaskeri i din lokale butik.

•Tag din vare, når det er gennem vask og lægge det fladt på et håndklæde eller andre absorberende klud til at tørre. Nogle omlægning kan være nødvendigt, når lægge det ud. Husk at tøjet bevarer uanset form det tørrer i, så sørg for det er rynke gratis når lagt ud. Lad det tørre grundigt før iført det.

Tips & advarsler

  • Selv om uld bør altid vaskes omhyggeligt, er det ikke nødvendigt at vaske det på den sarte cyklus, da dette ikke vil være effektiv. I tvivlstilfælde, opsøge tjenestegrene af en professionel tøjrens.
  • Brug kun en front-loading vaskemaskine vaske uld. Top-loading maskine agitation kan ødelægge tøjet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com