Basisredskaber inden for el-arbejde

January 20

Basisredskaber inden for el-arbejde

Sætte sammen en grundlæggende elektriske værktøjskasse, så du kan håndtere disse elektriske reparationer, vedligeholdelse og forbedringer af dig selv. Du behøver ikke meget og nogle af disse værktøjer vil være praktisk for andre ting. Købe det bedste, du har råd til. De sidste i lang tid når taget pleje af og bedre værktøjer er mere præcist og nemmere at bruge.

Elektrisk Tape

Du behøver ikke meget af dette så tilbringe en smule mere for de gode ting. Bedst vil normeret til al slags vejr, så det vil holde fast, når det er koldt eller varmt. God båndet vil ikke tænde i en bunke af sort goo i din værktøjskasse enten. Udover indpakningen wire nødder og undertiden fastsættelse en hakker wire, vil du også bruge den sorte version af dette til etiketten ledninger som "hot", når du skal bruge ledninger af en anden farve end sort eller rød til dette formål. Det heller ondt ikke for at have en rulle i hvid, så du kan mærke en ledning som en neutral, når det er nødvendigt.

Wire-stik

Elektrikere har tendens til at kalde disse Wire-nødder, men det er et mærke. Du binde to ledninger sammen med dem. Hver producent farve kode deres egen. Læs etiketten på boksen for at finde ud af hvor mange ledninger og på hvilken størrelse du kan oprette forbindelse. Orange, gul og rød er fælles husholdning elektrisk.

Skruetrækkere

En flad spids og en Phillips tippes vil håndtere de fleste af de skruer du kommer på tværs. Flad spids vil også komme handy for nysgerrige dækker off bokse og inventar. Få et par af hver i de mindre størrelser--en 3/16 og ¼ i flad spids, og en #1 og #2 i Phillips.

Nål næse tænger

Få disse med isoleret håndtag. De billige dem vil bryde før eller vil ikke give dig meget opmærksomhedsfangende strøm, når du skal arbejde nær enderne af tips. Disse er især praktisk for bøjning wire når du nødt til at indhyllingsafstand skruer.

Side opskæring tænger

Disse lange-håndteres tænger gør det nemt at skære igennem elektrisk kabel og twist ledninger sammen. De kommer også handy som en knockout remover. Være sikker på, at de har isoleret håndtag.

Kredsløb Tester

De enkle versioner af disse er blot et lys med et par af ledninger. Du trykker på den røde ledning til en wire eller terminal og den sorte ledning til grund. Lyset tændes, når magten er til stede. Disse er fine for at fortælle dig, hvis der er magt til noget, men hvis du skal finde eller bekræfte spændinger, vil du finde en volt meter mere nyttig.

Wire Stripper

Købe en god en, der har huller til de forskellige størrelser af wire. På den måde du vil ikke nicking, tråden eller fingrene.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com