Toilet Reparation Tips

January 20

Toilet Reparation Tips

Når et toilet skal repareres i hjemmet, er det en høj prioritet. En ikke-arbejdende toilet kan berøve dig om en grundlæggende nødvendighed, og det kan ikke være hurtig nok eller billige nok til at få en professionel blikkenslager ud til dit hus. Heldigvis, toilettet er ikke en vanskelig objekt til at reparere og ofte den gennemsnitlige boligejer kan få det til at virke igen uden meget besvær. Ved at følge nogle grundlæggende reparation tips, kan du være i stand til at diagnosticere problemet og få dit badeværelse tilbage i orden på kort tid.

Rokkende Toilet

Hvis du opdager dit toilet er rokkende frem og tilbage, når du sidder på det, eller hvis du er at finde utætte spildevand rundt i bunden af toilettet fra tid til anden, kunne det betyde, at toilettet ikke har en ordentlig seal tilslutning til rør i gulvet.

Toilettet er tilsluttet nedløbsrøret af et objekt kaldet en flange. På toppen af flangen er en voks ring, der forsegler toilet til pipen og forhindrer lækage, ifølge badeværelse reparation Tips. Problemet er ofte med voks sealer ring.

Slukke for vandforsyningen til toilettet og skylle den eksisterende vand fra tank ud af skål til at tømme den. Skru bolte på gulvet og løft på toilettet og sæt den til side. Bruge en spartel til at skrabe ud af den gamle voks og fjerne ringen helt. Erstatte ringen med en ny og sæt toilettet stramt på toppen af flange til at forsegle det og erstatte boltene. Hvis toilettet stadig klipper eller lækager, flange kan brydes eller andet gulvet er ujævnt, kunne der kræver professionel hjælp.

Ordentlig kaster

Når papiret eller andet snavs træsko på toilettet, er det første værktøj, du skal nå til stemplet. Selv om det kan synes som et simpelt værktøj, mange mennesker er ikke sikker på hvordan man bedst bruger denne meget effektive værktøj for unclogging toilettet.

Først, sørge for cup i stemplet ikke er udtørret eller revnet eller det vil sandsynligvis ikke har ordentlig suge at løsne snavs. Hvis du bruger en gummi cup stemplet, tilføje nogle vaseline på kanten af cup betingelse det og hjælpe det til at danne bedst forsegle muligt. Fjern overskydende vand hvis det er muligt, så skålen er kun omkring en halv fuld. Dykke cup på stemplet og tillader det at fylde med luft, så det vil have større kraft når du bruger det og derefter forsøge at danne en tæt forsegling på bunden af skålen. Arbejde håndtag lige op og ned og aldrig i en vinkel til at holde seal intakt og tvinge debris at flytte.

Sveden

Hvis dit toilet tank er sved det er fordi det kolde vand mod porcelænet er forårsager kondens når varm uden luft gør kontakt med den. Den nemmeste måde at løse dette problem er ved at installere en tank liner, ifølge hjem Tips.

Tank liners er tilgængelige i hjem forbedring butikker og er nemme at installere selv. Sluk for vandforsyningen og skylle toilettet for at tømme tanken. Fjern låget til tanken og tørre ud inde i tanken. Skære isolering i paneler, der vil passe væggene i tanken og holde dem til siderne. Mange af disse produkter er selvklæbende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com