Hvordan man kan afslutte en flise gårdhave

January 20

Hvis du spekulerer på, hvordan man kan afslutte din flise gårdhave er det vigtigt at bemærke, at du ikke skal forsegle terrasser fremstillet af flise med nogen form for urethan sealer som det vil blokere de porøse overflader af klipperne. Dette vil holde luft pyntelisterne klipper, forårsager dem til at misfarve og svække. Det vil også gøre din terrasse glatte når de er våde. Dog, holdbarhed og udseende af din terrasse kan bevares ved at slutte det med en siloxan konkret sealer. Siloxan sealer vil beskytte terrassen mod vand, frost og solskader, og slid og ælde fra mund trafik, og det vil bidrage til at bevare det naturlige look af stenene.

Instruktioner

•Rengør din terrasse ved fejning og sprøjtning det ned med en højtryks slange sprøjte. Bruge opvaskemiddel til at rense enhver pletter eller pletter. Tillad gårdhave til tørre.

•Applicer sealer når temperaturen udenfor er mellem 60 og 90 grader F, og når der er ingen chance for regn.

•Applicer sealer med store, holdbare pensler eller maleruller. Siloxan kan også anvendes med en trykisoleret sprøjte. Brug en lav indstilling, såsom 15 PSI, hvis du bruger en sprøjte. Ikke fortyndes siloxan med vand og sørg for din pensler er tør. Gælde én selv belægning. Male mørtel samt stenene. Spredes et lag tyk nok, at du ser en hvidlig film (det vil tørre klar). Lad det ikke samle op. Hvis du ved et uheld får nogle af siloxan på noget ud over terrassen, såsom metal eller et vindue, skal du vaske det af med opvaskemiddel og vand.

•Tillad sealer til tørre i 24 timer. Lad ikke nogen gang på terrassen i løbet af denne tid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com