Bosch opvaskemaskine lækage reparation

January 21

Bosch opvaskemaskine lækage reparation

Bosch opvaskemaskiner er kendt for deres kvalitet. Men ligesom ethvert apparat, dit Bosch opvaskemaskine kan lække over tid. Før du bruger penge på en dyr reparation, kan du gøre nogle ting at løse problemet selv. Som altid, skal du henvise til brugervejledning til anvisninger og et diagram udpege placeringen af forskellige dele til din specifikke Bosch model. Du bør også kontakte Bosch kundeservice for at få oplysninger om specifikke dele, som du måske nødt til at erstatte.

Instruktioner

•Drej off den elektricitet, der kommer til dit Bosch opvaskemaskine. Du kan være nødvendigt at gøre dette i din hele huset circuit breaker box.

•Pump enhver siddende vand ud af bunden af din opvaskemaskine med en hånd pumpen eller vandlåsen.

•Kontrollér døren pakning at se hvis det er slidt eller beskadiget. Erstatte døren pakning, hvis dette er tilfældet. Fjerne den gamle pakning ved at trække det ud, og slip den ny sig i dens sted. Anvende nogle vaseline til flange på den nye pakning kan gøre det lettere at indsætte.

•Tag off frontpanelet på bunden af opvaskemaskinen. Afhængigt af modellen, skal du fjerne de skruer, der holder det på plads med en skruetrækker, eller du skal måske bare løft frontpanelet. Kigge efter slange, og hvor det forbinder til opvaskemaskinen. Prøv at stramme denne forbindelse ved at dreje det til højre med en skruenøgle.

•Sørg for at se, hvis vandet siver ud under indvendigt dør dækning. Åbne døren, og fjern indersiden dække af opvaskemaskine døren fra ydersiden af døren, efter at den producent retninger. Hvis isolering inden for døren er våde, sæbedispenser kan utæt, og du skal bruge en ny.

•Tag off vask arm i bunden af opvaskemaskinen ved at skrue forbindelse nedenunder med en skruenøgle. Fjern skruen på forsiden af pumpen med en skruenøgle. Fjern derefter klemmen holding pumpen til sumpen. Fjern skruen i front, og lad pumpen falde. Fjerne den klemme holder stikket til pumpen. Installere en ny connector overensstemmelse med producentens anvisninger. Vende din trin for at sætte alt tilbage på plads.

•Tag off sump pumpen ved at skrue skruen på forsiden med en skruenøgle. Løsn klemmen holder pumpen på plads med Skruenøglen. Tage slangerne, og træk sumpen. Erstatte det med en ny sump, og vende dine skridt til at tilslutte den igen.

•Tag klip enden af akslen er tilsluttet afløbet magnetventil. Skru push møtrikken på magnetventil med en topnøgle, og fjerne afløb magnetventil. Lirke ud sæl med skruetrækkeren. Sætte den nye segl på sin plads, og skrue push møtrikken på med topnøgle. Fortsat udskiftning af dele i den omvendte rækkefølge du tog dem ud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com